Αναζητώντας την ισορροπία... - Mikrometoxos.gr | Mikrometoxos.gr

Αναζητώντας την ισορροπία…

05.11.2015 03:27

 

Ο τραπεζικός κλάδος μετά την ανακοίνωση έβγαλε σημαντική πτωτική κίνηση, σταματώντας και πάλι στα πρόσφατα χαμηλά του επίπεδα.

Πλέον η ΠΕΙΡ πρώτη άνοιξε τον βιβλίο προσφορών έχοντας και τις μεγαλύτερες κεφαλαιακές ανάγκες κάνοντας την έκπληξη.

Η ΕΥΡΩΒ κράτησε την καλύτερη εικόνα κρατώντας το 3,6 επίπεδο που είναι και σημαντική στήριξη της σαν προηγούμενο υψηλό ενώ η Εθνική έχει στήριξη στο 058.

Λογικά η αγορά θα προσπαθήσει να κρατήσει ισορροπίες αν θέλει να πάνε όλα καλά με τις ΑΜΚ μιας και μία μεγαλύτερη άμεση πίεση μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα. Το υψηλό στον κλάδο στην παρούσα φαίνεται να γράφτηκε και θα δούμε μετά την ολοκλήρωση των ΑΜΚ τι μπορεί να κάνει.

Ο ΟΤΕ κράτησε χαρακτήρα έχοντας καλή εικόνα. Η ΕΕΕ έπιασε τον μεγάλο στόχο του 2225 και θέλει προσοχή. Ο ΜΥΤΙΛ πρέπει να κρατήσει το 470 επίπεδο που είναι κύρια στήριξη μιας και διάσπαση μπορεί να δώσει συνέχιση.

Θυμίζουμε πως η αγορά είναι κοντά στο ημερήσιο stop της, κάτι που μας δημιουργεί ένα μαξιλάρι ασφαλείας σε τυχόν κινήσεις… Αν και τις επόμενες μέρες μπορεί να δούμε κινήσεις ανά τίτλο και όχι στο σύνολο της αγοράς.

Ο FTSE25 έχει το 212 κοντινή στήριξη, που σε περίπτωση διάσπασης μπορεί να μας δώσει το 207.

Αντίστοιχα το 215 είναι η κοντινή αντίσταση με κύρια το 218, που είναι και το stop στο short.

Intraday position short stop 218

_________________________________________________

Support: 212,210,207

Resist.: 215,218,221,223

Daily spot market position long s/l 207

 

ΗΛΙΑΣ ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ [Fast Finance Sec.]

*Τα όσα αναγράφονται στη στήλη είναι προιόν δημοσιογραφικής έρευνας και δεν αποτελούν προτροπή αγοράς, πώλησης ή διακράτησης μετοχών

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017