Αμεση η απάντηση στο κτύπημα του Παρισιού! Συρία: Μπαράζ γαλλικών επιδρομών | Mikrometoxos.gr

Αμεση η απάντηση στο κτύπημα του Παρισιού! Συρία: Μπαράζ γαλλικών επιδρομών

16.11.2015 00:01

Από το βράδυ της Κυριακής η Γαλλία… απαντά στο χτύπημα του Παρισίου! Χωρίς καμία καθυστέρηση ο πρόεδρος Ολάντ «απαντά» στους Ισλαμιστές του ISIS με βομβαρδισμούς της γαλλικής αεροπορίας στην Συρία.

Όπως ανακοινώνουν ξένα πρακτορεία, από νωρίς το βράδυ έχει ξεκινήσει μία μεγάλη επιχείρηση της γαλλικής αεροπορίας που δραστηριοποιείται ήδη στην Συρία, η οποία ενισχυμένη από χθες με 10 έξτρα μαχητικά, βομβαρδίζει ανελέητα θέσεις των τζιχαντιστών στην πόλη Raqqa η οποία είναι και η πρωτεύουσα του Ισλαμικού κράτους.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά από στρατιωτικές πηγές της Γαλλίας, οι μέχρι στιγμής επιθέσεις είχαν ως αποτέλεσμα την ρίψη 10 τουλάχιστον βομβών και την επίθεση σε 30 επιλεγμένους στόχους υψηλής σημασίας μέσα και στα περίχωρα της πόλης.

Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για συνέχιση των επιθέσεων κατά την διάρκεια της νύχτας αλλά και τις επόμενες ημέρες, ενώ είναι σίγουρο ότι θα εντατικοποιηθούν με την συνδρομή και των Αμερικανών, κατόπιν της κοινής απόφασης που πήραν σήμερα το πρωί σε τηλεφωνική τους επικοινωνία ο Ομπάμα με τον Ολάντ για ενίσχυση των στρατιωτικών τους δεσμών στην περιοχή και την καταστροφή του ISIS.

Πηγή: protothema.gr

 

 

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017