Αλιβιζάτος (υποψήφιος Επικρατείας με το Ποτάμι): Ντροπή για τον ελληνικό λαό να αναδείξει τρίτο κόμμα τη Χρυσή Αυγή - Mikrometoxos.gr | Mikrometoxos.gr

Αλιβιζάτος (υποψήφιος Επικρατείας με το Ποτάμι): Ντροπή για τον ελληνικό λαό να αναδείξει τρίτο κόμμα τη Χρυσή Αυγή

18.09.2015 04:48

Είναι σαν να μας είπε ο κ. Μιχαλολιάκος, ψηφίστε εμένα που καλύπτω δολοφόνους

Θεωρώ ντροπή για τον ελληνικό λαό να αναδείξει τρίτο κόμμα τη Χρυσή Αυγή, δήλωσε ο καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου και υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του Ποταμιού, Νίκος Αλιβιζάτος.
«Θεωρώ ντροπή για τον ελληνικό λαό να βγάλει τρίτο το κόμμα που ανέλαβε σήμερα την πολιτική ευθύνη για τη δολοφονία Φύσσα.
Αυτό είναι πέραν από κάθε φαντασία.
Είναι σαν να μας είπε ο κ. Μιχαλολιάκος, ψηφίστε εμένα που καλύπτω δολοφόνους» εξήγησε ο κ. Αλιβιζάτος, μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του Antenna.
Ερωτηθείς για την ανάμειξη του με την πολιτική και το Ποτάμι, τόνισε πως «τέτοιες ώρες δεν πρέπει να καθόμαστε σπίτια μας.
Πρέπει να παίρνουμε τις ευθύνες μας.
ALIVIXATOS
Εγώ προσωπικά τριάντα και χρόνια στο πανεπιστήμιο, αισθάνομαι την ανάγκη να παίρνω θέσεις.
Έχω την εντύπωση ότι κατεβαίνοντας με το Ποτάμι, διαλέγω αυτόν που λέει κάτι καινούργιο».
Ο κ. Αλιβιζάτος ερωτηθείς για την πιθανότητα συνεργασιών την επόμενη μέρα των εκλογών τόνισε ότι «η αφετηρία, εν πάση περιπτώσει η δική μου, αλλά νομίζω και των ανθρώπων με τους οποίους συνεργάζομαι στο συγκεκριμένο κόμμα, είναι ότι όταν η πατρίδα κινδυνεύει, πάμε όλοι μαζί.
Οι αντιθέσεις αμβλύνονται.
Έχω την εντύπωση ότι υπάρχουν πολλές, ικανές, επαρκείς, ζωντανές δυνάμεις, ιδίως στο χώρο των οικονομολόγων, που μπορούν να προσφέρουν πάρα πολλά».

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017