Αλήθεια, δικαιούνται να ομιλούν, να απειλούν και να εκβιάζουν; - Mikrometoxos.gr | Mikrometoxos.gr

Αλήθεια, δικαιούνται να ομιλούν, να απειλούν και να εκβιάζουν;

23.01.2016 08:49
Τα στοιχεία είναι όντως εντυπωσιακά. Εννιά στους δέκα έχοντες αγροτικό εισόδημα, δηλώνουν από αυτή την πηγή έως 5.000 ευρώ.
Μηδενικό εισόδημα ή ζημίες δηλώνουν δύο στους δέκα (104.768 φορολογούμενοι με αγροτικό εισόδημα), τέσσερις στους δέκα δηλώνουν έως χίλια ευρώ και ένα ποσοστό της τάξεως του 10% δηλώνει από 1.001 έως και 2.000 ευρώ.
Σε σύνολο 532.917 φορολογουμένων, στους οποίους περιλαμβάνονται και φορολογούμενοι με εισόδημα από αγροτική εκμετάλλευση, χωρίς να είναι κατά κύριο επάγγελμα αγρότες, οι 396.383 δήλωσαν εισόδημα έως 2.000 ευρώ.
Έως 5.000 ευρώ -στους 532.917- δήλωσαν 466.574 φορολογούμενοι.
ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΜΕΓΕΘΗ, όχι ότι είναι καλύτερες άλλες κοινωνικές ομάδες φορολογουμένων… 
ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ του κόμματος… ΔΩΣΕ και ΜΕΝΑ ΜΠΑΡΜΠΑ… 
ΜΟΝΟΝ που οι …μπαρμπάδες τους τελείωσαν!! 
——————-
ΕΝΑ από τα μηνύματα σε forum… 
Στο στρατό ήμουν με καμια 10αρια Λαρισαίους, όλοι αγρότες με καπνά. ΟΛΟΙ μιλούσαν για τα τρακτερ τους, τα οποία είναι τεράστια και το καντραν θυμίζει πιλοτήριο F16. Στην ερώτηση μου “και πώς βγάζετε ρε παιδιά λεφτά, όταν λέτε οτι τα καπνά δεν έχουν λεφτά” όλοι γέλασαν και μου είπαν: με τις επιδοτήσεις!
ΑΛΛΑ ΠΩΣ; Δηλώνω ότι έκανα π.χ. 10 τόνους παραγωγή ενώ έχω κάνει 5. Όταν είναι να έρθει το κλιμάκιο να ελέγξει (μιλημένοι και αυτοί, γνωστοί τους), δανείζομαι τα καπνά του κολλήτού, για να φανεί οτι έχω τυπικά 10 τόνους. Και εγώ με τη σειρά μου, δανείζω τα δικά μου στο φίλο για τον έλεγχο που θα πάει αύριο κ.ο.κ.
Αυτά με τους αγρότες που ΔΕ ΘΕΛΟΥΝ να τους μεταχειρίζονται ως ελεύθερους επιχειρηματίες, να έχουν φοροαπαλλαγές και ΚΑΘΟΛΟΥ επιχειρηματικό ρίσκο, αφού θα αποζημιωθούν από τον ΕΛΓΑ σε περίπτωση καταστροφής. Τι άλλα, όλοι καλά; 🙂

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017