Αλέξη, βλέπεις πως τα παίζουν τα νταούλια αγόρι μου; - Mikrometoxos.gr | Mikrometoxos.gr

Αλέξη, βλέπεις πως τα παίζουν τα νταούλια αγόρι μου;

14.06.2016 12:55

Αλέξη βλέπεις πως τα παίζουν τα νταούλια αγόρι μου;

Είχε πει ότι θα παίζει νταούλια και ζουρνάδες και θα χορεύουν οι αγορές. Γέλασε μέχρι και ο τελευταίος μικρομέτοχος του εξωτερικού που βέβαια δεν προμηθεύεται εγχώριο σανό.

Νόμιζε ότι θα τους απειλήσει με GRexit και θα φοβηθούν. Νόμιζε θα υποκλιθούν στο φοβερό πλάνο για περπέτουαλ μποντς του Γιάνη Βαρουφάκη και θα μας σβήσουν το χρέος και θα μας παρακαλάνε να μας δανείσουν.

Και σήμερα βλέπουμε πως η απειλή για #Brexit βουλιάζει όλες τις αγορές. Αυτά είναι νταούλια, φίλε μου Αλέξη.

Πέφτει βέβαια και η λίρα και αν συνεχιστεί αυτή η δουλειά, οι Έλληνες που δουλεύουν στο ακριβό Λονδίνο δε θα έχουν την ίδια ευκολία όταν θα έρχονται στην Ελλάδα για διακοπές.

Για να μην πούμε για τα Αγγλάκια.

Και η Ευρώπη βέβαια θα κλάψει πικρά, γιατί δεν είναι Ελλαδίτσα που νομίζουμε ότι με το λάδι, τη φέτα και μερικά φρούτα θα τους κάνουμε να κλάψουν. Αυτοί παράγουν.

Αυτό μάλλον το κατάλαβε και ο ίδιος ο Αλέξης όταν πήγε και του είπαν ότι έχουν ένα φοβερό σχέδιο, ήτοι να φύγει η Ελλάδα με μπόνους από την Ε.Ε.

Τότε τα υπέγραψε όλα!

Φαντάσου όμως Αλέξη να είχες φύγει από το ευρώ και στο καπάκι να σε πετύχαινε η έξοδος της Βρετανίας από την Ευρώπη. Σουρωτήρι θα στο είχαν κάνει το νόμισμα.

Με τιμή

XOYLIGKAN

Ο Χούλιγκαν

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017