ΑΙΓΙΝΑ [Μονή]: Βουτιές στην άγρια φύση του Σαρωνικού - Mikrometoxos.gr | Mikrometoxos.gr

ΑΙΓΙΝΑ [Μονή]: Βουτιές στην άγρια φύση του Σαρωνικού

07.09.2015 01:27

Μονή: Βουτιές στην άγρια φύση του Σαρωνικού

Κι εκεί που νομίσατε πως ο Αργοσαρωνικός δεν έχει ούτε μία αξιοσημείωτη παραλία, μαθαίνετε (από εμάς) ότι με μία… καϊκάδα δεκαπέντε λεπτών από το λιμανάκι της Πέρδικας στην Αίγινα μπορείτε να βρεθείτε σε μια σχεδόν εξωτική αμμουδιά με εντυπωσιακή γαλάζια απόχρωση νερών, πεύκα που φτάνουν ως το κύμα και διαδρομές μέσα σε ένα πυκνό δάσος για τους φίλους των περιπάτων.

Σχετική εικόνα

Η Μονή, το μικρό νησάκι δίπλα στην Αίγινα, σας δίνει δύο επιλογές: Να μείνετε στην παραλία όπου σας αφήνει το καραβάκι, η οποία είναι οργανωμένη ή – αν επιθυμείτε πιο ήσυχες βουτιές – να ακολουθήσετε το μονοπάτι από την παραλία και να βρεθείτε μετά από 5 λεπτά περπάτημα στην «πίσω παραλία», που δεν είναι παρά βραχάκια τα οποία σας προκαλούν σε εντυπωσιακές βουτιές στα κρυστάλλινα νερά.

 

Εκεί είναι που θα εμφανιστούν τα παγώνια και τα ελαφάκια του νησιού, αν… σας συμπαθήσουν και βγουν από το δάσος. Και είμαστε σίγουροι ότι εμπειρία όπως αυτή, να κάνετε δηλαδή ηλιοθεραπεία μαζί με την άγρια φύση, δεν έχετε ξαναζήσει αλλού – κάτι που ίσως σας κάνει να εκτιμήσετε λίγο παραπάνω τις χάρες του Σαρωνικού.

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017