Ήθελε να σκοτώσει Κάρολο και Ουίλιαμ για να γίνει βασιλιάς ο Χάρι - Mikrometoxos.gr | Mikrometoxos.gr

Ήθελε να σκοτώσει Κάρολο και Ουίλιαμ για να γίνει βασιλιάς ο Χάρι

28.09.2015 10:51
MAIL
FACEBOOK
MORE

Μια περίεργη ιστορία ήρθε στο φως της δημοσιότητας μετά την δίκη στην οποία κρίθηκε ένοχος ο Μαρκ Κόλμπορν. Και τι έκανε; Σχεδίαζε να δολοφονήσει τον Κάρολο και τον γιο του Ουίλιαμ για να γίνει βασιλιάς ο Χάρι…

 

Ο λόγος (ακόμα πιο κουλός); Διότι ο Χάρι είναι κοκκινομάλης σαν τον ίδιο.
Τελικά ο 37χρονος Μαρκ Κόλμπορν, κρίθηκε ένοχος από τους ενόρκους για τον σχεδιασμό τρομοκρατικών επιθέσεων. Ο δικαστής Τζον Μπίβαν είπε ότι η ποινή που θα επιβληθεί σε αυτόν τον «πολύ παράξενο άνθρωπο» για μια «πολύ παράξενη υπόθεση» θα ανακοινωθεί στις 3 Νοεμβρίου.
Ο Κόλμπορν, που επιμένει ότι είναι αθώος, συνελήφθη τον Ιούνιο του 2014 όταν ο ετεροθαλής αδελφός του κατήγγειλε ότι βρήκε στο σπίτι της οικογένειας στο Σαουθάμπτον χημικά προϊόντα και «ύποπτα» έγγραφα. Από την έρευνα διαπιστώθηκε ότι ο κατηγορούμενος έψαχνε στο Διαδίκτυο τρόπους για την κατασκευή αυτοσχέδιων βομβών ενώ είχε αγοράσει χημικά, μάσκες για την προστασία του, σύριγγες και πλαστικά γάντια.
Στο ημερολόγιό του ο 37χρονος έγραφε ότι ήθελε «να φυτέψει μια σφαίρα στο κεφάλι του Καρόλου», του πρωτότοκου γιου της βασίλισσας Ελισάβετ, που είναι πρώτος στη σειρά διαδοχής.
«Τον προστατεύουν, αλλά όχι υπερβολικά. Θα θυσίαζα τη ζωή μου για έναν πυροβολισμό. Σκοτώστε τον Κάρολο και τον Ουίλιαμ για να γίνει βασιλιάς ο Χάρι. Σκοτώστε τους τυράννους», έγραφε ξεχνώντας προφανώς ότι ο Ουίλιαμ την εποχή εκείνη είχε ήδη αποκτήσει ένα αγοράκι που προηγείται του Χάρι στη σειρά διαδοχής.
Από τις 2 Μαΐου, ο Ουίλιαμ και η σύζυγός του Κέιτ έχουν και ένα κοριτσάκι που επίσης προηγείται του Χάρι.
«Θέλω μαζικά αντίποινα, μια τρομοκρατική επίθεση που θα προσελκύσει την προσοχή στα βάσανά μας, όχι μόνο τα δικά μου αλλά και των αδελφών μου σε όλον τον κόσμο. Θέλω ο κόσμος να παρακολουθήσει τη μεταμόρφωσή μου, αυτήν ενός εκπροσώπου της φτωχής κοινότητας των κοκκινομάλληδων που συνεχώς την υποτιμούν, σε έναν στρατιωτικό τρομοκράτη», είχε γράψει στις σημειώσεις του ο Κόλμπορν.

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017