“Έφυγε” η ηθοποιός Γεωργία Αποστόλου σε ηλικία 43 ετών!

«Έφυγε» από τη ζωή η ηθοποιός,Γεωργία Αποστόλου, στην ηλικία των 43 ετών βυθίζοντας την οικογένεια της στο πένθος. Η ηθοποιός, σύμφωνα με τον πατέρα της, Νίκο Αποστόλου, πέθανε την Κυριακή το απόγευμα, από ανακοπή καρδιάς στο σπίτι της, στην Αθήνα και η κηδεία της έγινε την επόμενη μέρα στο νεκροταφείο Σχιστού.

Σύμφωνα, με τον πατέρα της ηθοποιού τον τελευταίο καιρό είχε αδυνατίσει υπερβολικά πολύ, υποσιτιζόταν, και το μόνο που την ενδιέφερε ήταν η ενασχόληση της με την εκκλησία.

«Για μένα δεν πέθανε.Έκανε φτερά και έγινε άγγελος, ψηλά στον ουρανό. Η Γεωργία ήταν η μεγάλη μου αδυναμία, δεν μπορώ ακόμα να πιστέψω αυτό που συνέβη», είπε στο protothema.gr ο πατέρας της Γεωργίας. «Η κόρη μου ήταν πολύ της θρησκείας. Είχε αφιερώσει τα τελευταία χρόνια τη ζωή της στο να βοηθά τους αδύναμους. Είχε ρίξει όλη της την προσοχή εκεί», λέει χαρακτηριστικά ο Νίκος Αποστόλου.

______________

Δημοσιεύματα τα τελευταία χρόνια αναφερόντουσαν σε φήμες που ήθελαν την ηθοποιό να έχει κλειστεί σε μοναστήρι και ότι αυτός ήταν και ο λόγος της εξαφάνισής της από το χώρο της υποκριτικής.Η ηθοποιός ήταν πάντα κοντά στο Θεό όμως ο απρόσμενος χαμός του συντρόφου της Βαγγέλη Κουτελιδάκη ήταν αυτός που άλλαξε οριστικά την κοσμοθεωρία της.

Η Γεωργία Αποστόλου από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε στην τηλεόραση και το θέατρο έγινε ιδιαίτερα αγαπητή στο κοινό. Είχε πρωταγωνιστήσει σε σειρές που είχαν αγαπηθεί από το τηλεοπτικο κοινό, όπως η Ανατομία ενός εγκλήματος, Τρικυμία ,Το μονοπάτι της αγάπης,Φιλί ζωής και Καραμπόλα.