Έτσι είναι η πιο ακριβή αεροπορική σουίτα στον κόσμο – Η Etihad μπορεί να υπερηφανεύεται για την Diamond First Class Suite | Mikrometoxos.gr

Έτσι είναι η πιο ακριβή αεροπορική σουίτα στον κόσμο – Η Etihad μπορεί να υπερηφανεύεται για την Diamond First Class Suite

07.02.2016 00:32

Ένα αεροπορικό ταξίδι μπορεί να μην είναι ευχάριστο πάντα. Υπάρχουν όμως φορές που το νόημα από το ποίημα του Κωνσταντίνου Καβάφη «Ιθάκη» ότι σημασία έχει το ταξίδι και όχι ο προορισμός, βρίσκουν την πλήρη εφαρμογή τους ακόμη και σε ένα ταξίδι με αεροπλάνο. Πότε ισχύει αυτό; Όταν ταξιδεύεις στην πρώτη θέση, σε μία από τις πιο πολυτελείς και ακριβές σουίτες αεροπλάνου παγκοσμίως!

Ο λόγος για την Diamond First Class Suite της Etihad, η οποία για τρίτη συνεχόμενη χρονιά βραβεύτηκε με τον τίτλο της «Καλύτερης Πρώτης Θέσης» στον κόσμο. Μάλιστα, η αεροπορική εταιρεία με έδρα της το Άμπου Ντάμπι, το 2015 απέσπασε επίσης για δεύτερη χρονιά το βραβείο της «Καλύτερης Αεροπορικής Εταιρείας στον Κόσμο» στα World Travel Awards (WTA).

Η αεροπορική εταιρεία είναι πολύ περήφανη για τη συγκεκριμένη σουίτα, η οποία προσφέρει μια μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία, με εξατομικευμένες υπηρεσίες και ανέσεις.

etihad_6_edited

Δίνοντας στον επιβάτη την αίσθηση ότι ταξιδεύει σε ένα… πολυτελές, ιδιωτικό σύμπαν, ξεχωρίζει για τις άκρως ιδιωτικές στιγμές που χαρίζει πίσω από τις κλειστές της πόρτες.

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017