Έσπασε παράδοση 115 ετών και όλοι τώρα “κράζουν” την μελλοντική βασίλισσα

Έχουν συγκεντρώσει όλα τα αρνητικά σχόλια τον τελευταίο καιρό για τους πιο αδιάφορους λόγους. Όμως τώρα το ατόπημα ήταν μεγάλο και πραγματικά ασυγχώρητο, ενώ το να σπας μια παράδοση 115 ετών δεν είναι κάτι το οποίο το παίρνουν αψήφιστα στην άλλη πλευρά της Μάγχης. Τώρα η πάλαι ποτέ αγαπημένη του βρετανικού λαού Κέιτ Μίντλετον έχει βρεθεί στο στόχαστρο όλων καθώς προτίμησε να δει τα παιδιά της παρά να τιμήσει την Ιρλανδική Φρούρα ανήμερα του προστάτη της χώρας!

Η δούκισσα του Κέιμπριτζ δεν παραβρέθηκε στην παρουσίαση των Ιρλανδών Φρουρών στη γιορτή του Αγίου Πατρικίου, καθώς θέλησε να επιστρέψει στο σπίτι της, το παλάτι Ανμερ Χολ στο Νόρφολκ για να δει τα παιδιά της καθώς ήταν για αρκετές ημέρες μακριά τους, στο Λονδίνο, λόγω άλλων υποχρεώσεων.

Τα σχόλια στα social media καυστικά. «Είχε πάει τα 4 προηγούμενα χρόνια και ίσως φέτος χρειαζόταν να ξεκουραστεί», «είμαι απογοητευμένος, αν τα μέλη της βασιλικής οικογένειας αρχίζουν να σπάνε παραδόσεις τότε δεν είμαι σίγουρος ότι είναι οι κατάλληλοι».

Από το 1901, η βασίλισσα Αλεξάνδρα τότε, ξεκίνησε η περίφημη αυτή παράδοση που θέλει μια γυναίκα της βασιλικής οικογένειας να μοιράζει στο Χάνσλοου, τη βάση του Τάγματος Πεζικού, μπουκετάκια με τριφύλλι στη γιορτή του Αγίου Πατρικίου.

Η Κέιτ ανέλαβε αυτό το ρόλο το 2012 και μέχρι και πέρυσι, ούσα μάλιστα οκτώ μηνών έγκυος, την εκπλήρωνε κανονικά. Ωστόσο, φέτος,θεώρησε ότι είναι καλό να σπάσει αυτή την παράδοση των 115 χρόνων.

Το Κένσιγκτον έσπευσε να δικαιολογήσει τη δούκισσα λέγοντας ότι θα παρευρεθεί αντί αυτής ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και ότι η Μίντλετον θα κάνει τη… δουλειά της τα επόμενα χρόνια. Τίποτα, όμως, δεν μπορεί να ηρεμήσει τους οργισμένους Βρετανούς.

Στην γιορτή το 2015

Και το 2014

Το 2013

Το 2012…

Το 2011

Το 2014

Η βασιλομήτωρ παλαιότερα όταν είχε το ρόλο που έχει σήμερα η Κέιτ Μίντλετον

Μετά τη βασιλομήτωρ το ρόλο ανέλαβε η πριγκίπισσα Αννα η οποία παρέδωσε τη… θέση το 2012 στην Κέιτ Μίντλετον

Η βασιλομήτωρ το 1997

Η βασιλομήτωρ το 1969