Έσπασε θρυλικό ρεκόρ ο Μάρκος Παγδατής - Mikrometoxos.gr | Mikrometoxos.gr

Έσπασε θρυλικό ρεκόρ ο Μάρκος Παγδατής

03.03.2016 21:13

Μπορεί η καριέρα του να έχει πάρει την κατιούσα εδώ και πολύ καιρό, αλλά ακόμα και έτσι ο Μάρκος Παγδατής πέτυχε ένα μοναδικό επιτεύγμα και μπήκε στο πάνθεον του παγκοσμίου τένις αφού ο Κύπριος τενίστας πέτυχε σήμερα την 34η διαδοχική του νίκη στο Davis Cup και έσπασε το ρεκόρ του τεράστιου Μπιορν Μποργκ που είχε 33 συνεχομένες νίκες από το 1980!

Μπορεί η Κύπρος να αγωνίζεται μόνιμα σχεδόν στις χαμηλές κατηγορίες του Davis Cup κάνοντας (θεωρητικά) εύκολο το έργο του Μάρκου Παγδατή, ο οποίος παραμένει αήττητος στη διοργάνωση από το 2003, αλλά κανείς άλλος μέχρι στιγμής ούτε στις χαμηλές κατηγορίες έχει καταφέρει παρόμοιο επίτευγμα ποτέ ξανά.

Στον τελευταίο του νικηφόρο (μέχρι τον επόμενο) αγώνα ο 30χρονος Μάρκος Παγδατής επικράτησε 2-0 σετ (6-2 6-0) του Ζαν Μπαπτίστ Πο Γκοτιέ από την Ανδόρρα, όπου και σημείωσε την ιστορική επικράτηση και την απόκτηση του ρεκόρ. Όχι μόνο αυτό, αλλά ο νέος κάτοχος του ρεκόρ δεν δείχνει να απειλείται άμεσα από κάποιον διεκδικητή καθώς εκ των ενεργεία διωκτών του,  μόνο ο Ναδάλ έχει 22 σερί νίκες και η απόσταση με τις 34 του Παγδατή δείχνει να είναι αρκετά μεγάλη. Ειδικά από την στιγμή που ο Μάρκος Παγδατής παραμένει… “καυτός”.

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017