Έσπασαν καρδιές στη κηδεία του κυβερνήτη Τουλίτση – Κατέρρευσε η σύντροφός του - Mikrometoxos.gr | Mikrometoxos.gr

Έσπασαν καρδιές στη κηδεία του κυβερνήτη Τουλίτση – Κατέρρευσε η σύντροφός του

14.02.2016 02:38

Με δάκρυα στα μάτια, με το «γιατί;» αποτυπωμένο στα μάτια τους και φωνάζοντας «αθάνατος» και «ήρωας» αποχαιρέτισαν τον Αναστάσιο Τουλίτση συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι.

Ο κυβερνήτης του μοιραίου ελικοπτέρου του Πολεμικού Ναυτικού που συνετρίβη στη νήσο Κίναρο κηδεύτηκε στον Ιερό Ναό Μεταμόρφωσης του Σωτήρος, στη Μεταμόρφωση.

Η οικογένειά του, μην μπορώντας να συνειδητοποιήσει πως δεν θα ξαναδεί το καμάρι της,  ήταν απαρηγόρητη, ενώ συντετριμμένη και υποβασταζόμενη ήταν και η σύντροφός του άτυχου υποπλοιάρχου.

Οι συγγενείς και οι φίλοι του λύγισαν την ώρα που οι συνάδελφοι του άτυχου υποπλοιάρχου –με δάκρυα στα μάτια- μετέφεραν το φέρετρό του στην τελευταία του κατοικία, το οποίο ήταν σκεπασμένο με την ελληνική σημαία.

Το παρών έδωσε και  ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, ο οποίος από χθες το βράδυ θρηνεί για τηναπώλεια του πατέρα του, αλλά και ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Βίτσας.

Την Κυριακή στις 13.00, στην τελευταία του κατοικία θα συνοδέψουν φίλοι και συγγενείς, τον Κωνσταντίνο Πανανά, ο οποίος ήταν υποπλοίαρχος και συγκυβερνήτης του ΑναστασίουΤουλίτση, ενώ τη Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2016 στις 15:00 θα τελεστεί η κηδεία του Ανθυπασπιστή Ευάγγελου Ελευθερίου, στον Ιερό ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, στο Ίλιον.

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017