«Έσκασε» μεταγραφή στον ΑΝΤ1 - Ποιος δημοσιογράφος αναλαμβάνει διευθυντής σύνταξης - Mikrometoxos.gr | Mikrometoxos.gr

«Έσκασε» μεταγραφή στον ΑΝΤ1 – Ποιος δημοσιογράφος αναλαμβάνει διευθυντής σύνταξης

24.02.2016 00:06

Αφού πρώτα αποψίλωσαν με δεκάδες απολύσεις το ενημερωτικό τμήμα τώρα τρέχουν και δεν φτάνουν προκειμένου να καλύψουν τα κενά. Ο λόγος για τον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 που, όπως γράφει η ενημερωμένη Ναταλία Ανδρικοπούλου στη στήλη της (Real Life), προχωρά στην ενίσχυση του στελεχιακού δυναμικού των ειδήσεων.
Οι διοικούντες επιχειρούν να καλύψουν κυρίως το κενό που δημιουργήθηκε μετά τις παραιτήσεις-θρίλερ του διευθυντή ειδήσεων Βασίλη Πελέκη, του υπεύθυνου παραγωγής Κώστα Θωμάκου καθώς και του υπεύθυνου στο desk των ειδήσεων Νίκου Μερτζάνη, τον περασμένο Δεκέμβριο.
Σύμφωνα με όσα γράφει η Ανδρικοπούλου στη στήλη της, έκλεισε και οδεύει ήδη προς τον ΑΝΤ1 ο δημοσιογράφος Πρόδρομος Παπαηλιόπουλος, ο οποίος κατέχει θέση προϊσταμένου.. του πολιτικού ρεπορτάζ στον Alpha (είχαν προηγηθεί το Mega, η ΕΡΤ και ο ΣΚΑΪ).
Ο πολιτικός συντάκτης αποφάσισε (τελικά) πάει στον ΑΝΤ1 όπου θα αναλάβει διευθυντής σύνταξης συνεργαζόμενος στενά με τον διευθυντή ειδήσεων του καναλιού Φίλιππο Φιλιππακόπουλο και την κεντρική παρουσιάστρια ειδήσεων Μαρία Χούκλη.

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017