Έκλεισε ο Σούστερ, ανακοινώνεται ο Νικοπολίδης

Έκλεισε ο Σούστερ, ανακοινώνεται ο Νικοπολίδης

Συνεδριάζει η εκτελεστική επιτροπή της ΕΠΟ για το νέο εκλέκτορα της Εθνικής και τον αντικαταστάτη του Τσάνα στην Ελπίδων

Κατηγορίες: ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ >> ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ, ΕΠΟ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ | Δημοσίευση: 30-9-2015 10:26 | από

Ο Μπερντ Σούστερ θα αναλάβει το δύσκολο έργο να επαναφέρει την Εθνική στο δρόμο των επιτυχιών και να την οδηγήσει στην τελική φάση του Μουντιάλ της Ρωσίας το 2018.

Το πρωί της Τετάρτης (30/9) στα γραφεία της ΕΠΟ στο Γουδί  η εκτελεστική επιτροπή της ομοσπονδίας αποφάσισε αν δώσει τα «κλειδιά» στον 55χρονο Γερμανό τεχνικό, ενώ εντός της ημέρας θα υπάρξουν εξελίξεις και στο θέμα της Εθνικής Ελπίδων.

Την Τρίτη  το βράδυ ο Πρόεδρος της ΕΠΟ είχε συνάντηση με τον Μπερντ Σούστερ, ο οποίος φαντάζει ως το φαβορί για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της «γαλανόλευκης». Αν και το ραντεβού του Γιώργου Γκιρτζίκη με τον 55χρονο Γερμανό τεχνικό έγινε σε πολύ καλό κλίμα, όπως διέρρευσε από την ομοσπονδία δεν υπήρξε οριστική συμφωνία και ίσως να παίζει ρόλο το γεγονός ότι ο Πρόεδρος της ΕΠΟ ήθελε πρώτα να φέρει το θέμα στο ΔΣ (υπάρχει μια μικρή διαφορά στο οικονομικό) και μετά να ανακοινωθεί το αν θα αναλάβει ο Σούστερ ή θα συνεχίσουν την αναζήτηση.

Πάντως ένας από τους συνεργάτες του νέου ομοσπονδιακού τεχνικού θα είναι και ο νυν προπονητής της Ελλάδας, Κώστας Τσάνας που άφησε την θέση του στην Εθνική Ελπίδων για να αναλάβει την Ανδρών. Την θέση όμως του Τσάνα στην U21 θα πάρει ο Αντώνης Νικοπολίδης, κάτι που θα ανακοινωθεί μετά το τέλος της συνεδρίασης του ΔΣ της ΕΠΟ.