Άνοιξε ο δρόμος για χαμηλότερα των 500 μονάδων στις επόμενες συνεδριάσεις... - Mikrometoxos.gr | Mikrometoxos.gr

Άνοιξε ο δρόμος για χαμηλότερα των 500 μονάδων στις επόμενες συνεδριάσεις…

05.02.2016 00:08

Απόλυτα απογοητευμένοι και προετοιμασμένοι για τα χειρότερα, δηλώνουν οι περισσότεροι από τους εγχώριους παράγοντες της Αγοράς, με απόλυτα ενδεικτική την άποψη του Κώστα Φέγγου (Versal ΑΕΠΕΥ).

“Χωρίς σχέδιο και χωρίς γνώση κινδύνου, φαίνεται να κινείται για πολλοστή φορά η Κυβέρνηση. Αλλιώς δεν εξηγείται πως η μισή Ελλάδα βρίσκεται σε καθεστώς εξέγερσης, για τις προτάσεις που κάνει η Κυβέρνηση…

Kαι την ίδια ώρα οι Θεσμοί απορρίπτουν τις προτάσεις της Κυβέρνησης σαν ελάχιστα σχετικές με το τι έχει ζητηθεί.

Το μόνο που φαίνεται να δουλεύει είναι η “κατάληψη του Κράτους από τον κομματικό στρατό και η εξαργύρωση της παλιάς και κατοχύρωση της μελλοντικής αφοσίωσης των στρατιωτών”.

Στο ενδιάμεσο η οικονομία καταρρέει με γρήγορους ρυθμούς και το Χρηματιστήριο ακολουθεί την ίδια πορεία.

Διεθνώς τα πράγματα επίσης δεν είναι καλά, με το Πετρέλαιο να έχει εισέλθει στο “ασανσέρ του τρόμου” και τα Διεθνή Χρηματιστήρια να διορθώνουν.

Είναι προφανές ότι το Προσφυγικό, το Ασφαλιστικό και το Φορολογικό, δεν είναι τα μόνα προβλήματα της Ελλάδας. Πρόβλημα παραμένει η έλλειψη οποιουδήποτε λογικού σχεδιασμού για να βγούμε από την κρίση.

Μέχρι να μας “σώσουν” για πολλοστή φορά οι “Ξένοι”, με όποιο τρόπο αποφασίσουν οι ίδιοι, θα υπομείνουμε την απαξίωση των περιουσιών μας…

Kαι θα νοιώθουμε περήφανοι με τις δυναμικές κινητοποιήσεις που ακόμα και η Κυβέρνηση υποστηρίζει, κόντρα στα μέτρα που η ίδια φέρνει”.

Σύμφωνα με την άποψη του προέδρου της Versal ΑΕΠΕΥ, η καθοδική διαφυγή του Δείκτη, χαμηλότερα των 525 – 519 μονάδων, ανοίγει τον δρόμο για νούμερα χαμηλότερα των 500 μονάδων, στις αμέσως επόμενες συνεδριάσεις.

*Τα όσα αναγράφονται στη στήλη είναι προιόν δημοσιογραφικής έρευνας και δεν αποτελούν προτροπή αγοράς, πώλησης ή διακράτησης μετοχών

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017