Άδ. Γεωργιάδης: Να μας πει ο Τσίπρας ονομαστικά ποιους ξέπλυνε για τις offshore - Mikrometoxos.gr | Mikrometoxos.gr

Άδ. Γεωργιάδης: Να μας πει ο Τσίπρας ονομαστικά ποιους ξέπλυνε για τις offshore

02.06.2016 12:24

«Να μας πει ο κ. Τσίπρας ποιους ξέπλυνε την περασμένη Κυριακή, να μας το πει ονομαστικά» δήλωσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στον ΣΚΑΙ.

«Την περασμένη εβδομάδα ψήφισαν αλλαγή του νόμου που είναι στην ακριβώς αντίθετη κατεύθυνση πότε είχαν δίκιο χθες ή τότε;» διερωτήθηκε, ενώ υπεραμύνθηκε της απόφασης της ΝΔ να αποχωρήσει από τη συζήτηση στην Ολομέλεια την Τετάρτη.

«Ξέπλυνε ο κ. Τσίπρας υπουργούς και βουλευτές που κατείχαν παρανόμως κάποιες εταιρείες που δεν θα τους μάθουμε εύκολα… Προφανώς το έκανε για να ξεπλύνει, και τώρα πάει στο άλλο άκρο» σημείωσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, ενώ εξήγησε ότι με τη νέα διάταξη «αν ο γιος μου που σπουδάζει στις ΗΠΑ κάνει με συμφοιτητή του εταιρεία για να πωλούν μπλουζάκια, νόμιμη εταιρεία, εγώ θα πρέπει να πάω φυλακή» ανέφερε χαρακτηριστικά ο αντιπρόεδρος της ΝΔ.

«Η πρώτη και μεγαλύτερη εμμονή τους είναι να εξασφαλίσουν την καρέκλα τους παχυλούς μισθούς στο δημόσιο και τους διορισμούς… Ο ΣΥΡΙΖΑ εκπροσωπεί την παλιά Ελλάδα που δεν θέλει να αλλάξει που δεν θέλει να πάει μπροστά» είπε εν συνεχεία ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017