Χ.Κλίντον: Πιστεύω στην Αμερική – Ο Ν.Τραμπ θα είναι πρόεδρός μας | Mikrometoxos.gr

Χ.Κλίντον: Πιστεύω στην Αμερική – Ο Ν.Τραμπ θα είναι πρόεδρός μας

10.11.2016 08:27

Η  Χίλαρι Κλίντον, παραδέχτηκε ότι η ήττα από τον Ντόναλντ Τραμπ ήταν επώδυνη, αλλά κάλεσε τους οπαδούς της να αποδεχτούν το αποτέλεσμα και δήλωσε πρόθυμη να συνεργαστεί με το νέο πρόεδρο.

Η υποψήφια των Δημοκρατικών συγκινημένη, αλλά χαμογελαστή και έχοντας δίπλα της τον σύζυγό της, Μπιλ Κλίντον, ευχαρίστησε  τους υποστηρικτές της, επισημαίνοντας ότι:

«Δεν ήταν το αποτέλεσμα που θέλαμε και εργαστήκαμε σκληρά. Και λυπάμαι που δεν κερδίσαμε. Αλλά νιώθω υπερηφάνεια και ευγνωμοσύνη για την όμορφη, δημιουργική, γεμάτη ενέργεια προεκλογική καμπάνια. Ελπίζω ότι θα είναι ένας επιτυχημένος πρόεδρος για όλους τους Αμερικανούς»

«Εξακολουθώ να πιστεύω στην Αμερική. Και αν το πιστεύετε, πρέπει να αποδεχθείτε το αποτέλεσμα. Ο Ντόναλντ Τραμπ θα είναι πρόεδρός μας. Σεβόμαστε την ομαλή μετάβαση της εξουσίας. Σεβόμαστε τις αξίες της ελευθερίας της γνώμης και πρέπει να τις υπερασπιστούμε»

«Χρωστάμε στον Τραμπ μια ευκαιρία να ηγηθεί»

Η Κλίντον, μάλιστα, δήλωσε ότι επικοινώνησε με τον Ντόναλντ Τραμπ καλώντας τον να εργαστούν μαζί για τη χώρα.

Στη συνέχεια, τόνισε πως πιστεύει ότι το αμερικανικό όνειρο αφορά σε όλους τους ανθρώπους, τους μετανάστες, τα μέλη της κοινότητας LGBT, τους ανθρώπους με αναπηρίες, όλους.

«Ευθύνη μας ως πολίτες είναι να χτίσουμε μία πιο ισχυρή και δίκαιη Αμερική. Είμαι ευγνώμων που βρίσκομαι εδώ μαζί σας. Ευχαριστώ τον Τιμ Κέιν. Ήταν χαρά μου που τους γνώρισα καλύτερα και με καθησυχάζει ότι ο Τιμ θα παραμείνει στην πρώτη γραμμή εκπροσωπώντας την Βιρτζίνια στη Γερουσία. Στον Μπαράκ και την Μισέλ Ομπάμα η χώρα μας σας χρωστάει ευγνωμοσύνη», συμπλήρωσε η Κλίντον και ευχαρίστησε θερμά την κόρη της Τσέλσι και την οικογένειά της.

«Φίλοι μας ας έχουμε πίστη ο ένας στον άλλο, γιατί θα υπάρξουν άλλες εποχές που θα έρθουν και υπάρχει δουλειά να γίνει. Ο Θεός να σας ευλογεί και να ευλογεί τις ΗΠΑ», ολοκλήρωσε φορτισμένη και αποχαιρέτησε το κοινό αφού προηγουμένως ο σύζυγός της της έδωσε ένα φιλί στο μάγουλο.

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017