Χ. Θεοχάρης: Η κυβέρνηση ναρκοθετεί την προσπάθεια της οικονομίας

Μιλώντας στον Realfm, ο ανεξάρτητος βουλευτής Χάρης Θεοχάρης σημείωσε ότι “Η υπόθεση Σώρρα είναι μια απλή ιστορία απάτης. Ένας μηχανισμός εξαπάτησης με θύματα ανθρώπους που βρίσκονται σε απόγνωση. Δυστυχώς υπάρχουν ευθύνες και από λειτουργούς της εκτελεστικής εξουσίας και της δικαιοσύνης”.

“Έστω και αργά το υπουργείο Οικονομικών έβγαλε εγκύκλιο εξηγώντας ότι τα χαρτιά αυτά δεν έχουν καμία αξία. Τα συντεταγμένα όργανα της πολιτείας πρέπει να κάνουν τη δουλειά τους ώστε να εξαλειφθούν τέτοια καρκινώματα που εμφανίζονται σε εποχές κρίσης”, συμπλήρωσε.

Όσον αφορά τις διαπραγματεύσεις της κυβέρνησης, ο κ. Θεοχάρης τόνισε πως “η κυβέρνηση ναρκοθετεί την προσπάθεια της οικονομίας. Αν δε βάλει τέλος στην αβεβαιότητα, δε θα έρθουν επενδύσεις. Εκλογές αυτή την περίοδο δεν τις θέλει κανείς, ούτε εκτός ούτε εντός της Ελλάδας”.

Τέλος, εκτίμησε πως αυτή την περίοδο εκλογές Εκλογές μπορεί να προκύψουν μόνο από ατύχημα. Έχω την αίσθηση ότι θα τις αποφύγουμε και η κυβέρνηση θα υπογράψει στο τέλος έναν επώδυνο συμβιβασμό. Και το μάρμαρο της κακής διαπραγμάτευσης θα το πληρώσει ο ελληνικός λαός.