Χ.Α.: The Short squeeze…. του Ηλία Ζαχαράκη | Mikrometoxos.gr

Χ.Α.: The Short squeeze…. του Ηλία Ζαχαράκη

23.11.2014 00:17

Η αγορά δεν άφησε περιθώρια στους πωλητές, ενώ η διάσπαση του 316 έβγαλε την αναμενόμενη έξαρση. Το 329 είναι επόμενος στόχος με το 316 να αποτελεί την πλησιέστερη κοντινή στήριξη στην παρούσα και επιθετική τάση στο γράφημα.

Μόνο διάσπαση θα μπορούσε να μας δώσει μεγαλύτερη διόρθωση, με το επίπεδο των 305-307  μονάδων να έχει μεταβληθεί στην παρούσα φάση ως η κύρια στήριξη. Μάλιστα το επίπεδο αυτό είναι και το stop μας στην παρούσα.

Σημαντικά νέα αγοραστικά ημερήσια σήματα δόθηκαν και στην συνεδρίαση της Παρασκευής, με το μεγαλύτερο μέρος των τίτλων να είναι πλέον σε ημερήσιο Long.

Ενώ αυτοί που έμειναν εκτός κίνησης θα ψάχνουν τώρα τίτλους που έχουν μείνει πίσω, αλλά έχουν και ενδιαφέροντες σχηματισμούς. Μία αναζήτηση που ως αποτέλεσμα θα έχει την ανατροφοδότηση της κίνησης.

Ο ΓΔ προηγείται σημαντικά του FTSE25 κι αυτό επειδή κάποιοι τίτλοι έχουν κάνει νέα υψηλά κίνησης. Με χαρακτηριστικά τα παραδείγματα των ΜΥΤΙΛ, ΜΠΕΛΑ, ΤΙΤΑΝΑ, ΦΟΛΙ αλλά και της ΕΕΕ.

Αυτό είναι στα θετικά της αγοράς, αφού μπορεί τώρα πιο εύκολα να δοκιμαστεί μία διάσπαση του πολύ πολύ σημαντικού 1020 επιπέδου. Ενός επιπέδου που η αγορά είχε δει πρόσφατα σαν υψηλό εβδομαδιαίο, έστω και σε δεύτερη φάση.

Του Ηλία Ζαχαράκη – Fast Finance ΑΕΠΕΥ

*Τα όσα αναγράφονται στη στήλη είναι προιόν δημοσιογραφικής έρευνας και δεν αποτελούν προτροπή αγοράς, πώλησης ή διακράτησης μετοχών

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017