Χ.Α- Τεχνική ανάλυση: Τι δείχνει η εικόνα του γεν. δείκτη - Mikrometoxos.gr | Mikrometoxos.gr

Χ.Α- Τεχνική ανάλυση: Τι δείχνει η εικόνα του γεν. δείκτη

13.02.2015 06:15

Σύμφωνα με τα βραχυπρόθεσμα διαγράμματα, ο γ.δ. έκλεισε σε απόσταση αναπνοής από το άνω άκρο της ζώνης 840 – 847, με την οποία όλες οι προηγούμενες “αναμετρήσεις” του ήσαν ανεπιτυχείς, σχηματίζοντας διαδοχικές τοπικές κορυφές.

Η επιτυχή ανοδική διάσπαση των 847 μονάδων με άμεση διαφυγή από την περιοχή των 860 μονάδων, θα δώσει ανοδικά “σκαλοπάτια” για την καταγραφή τιμών υψηλότερα των 890 μονάδων, σενάριο, που εξαρτάται από τα μέχρι τώρα δισεπίλυτα πολιτικοοικονομικά δεδομένα.

Από την άλλη μια εκ νέου πτωτική αντιπαράθεση του Γενικού Δείκτη με την περιοχή που εκτείνεται μεταξύ των 800 με 750 μονάδων, είναι πολύ πιθανό να οδηγήσει εκ νέου σε καθοδική λύση με άμεσο αποτέλεσμα την αρχική κατάβαση προς τις 730 με 710 μονάδες.

Σύμφωνα με τις συγκλίνουσες εκτιμήσεις εγχώριων παραγόντων της Αγοράς, η Κυβέρνηση θα είναι κάτι παραπάνω από ικανοποιημένη αν φύγει με ένα ελαφρύτερο πακέτο μέτρων και με μία παράταση στις αποσκευές της που θα της δώσει τον χρόνο να αποδείξει τα λεγόμενά της.

Τα δύσκολα – εφ όσον  βεβαίως  ξεπεράσουμε το… Καβοντόρο – θα έρθουν στο τέλος της παράτασης, παρόλα αυτά μία θετική έκβαση θα μπορούσε να δώσει μία βαθειά ανάσα στην Αγορά προς τις 1000 μονάδες…

*Τα όσα αναγράφονται στη στήλη είναι προιόν δημοσιογραφικής έρευνας και δεν αποτελούν προτροπή αγοράς, πώλησης ή διακράτησης μετοχών

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017