Η μετοχή της Ημέρας: ΟΛΠ | Mikrometoxos.gr

Η μετοχή της Ημέρας: ΟΛΠ

11.02.2015 09:21

Ασφαλώς και όσοι ασχολούνται με την εν λόγω μετοχή θα βρίσκονται “στα πρόθυρα νευρικής κρίσης”. Μετά την δήλωση του αρμόδιου Υπουργού κ. Δρίτσα, σύμφωνα με την οποία σταματάει κάθε διαδικασία ιδιωτικοποίησης, ακολούθησαν δημοσιεύματα…

Σύμφωνα με τα οποία η Κυβερνητική πρόταση προς τους δανειστές περιλαμβάνει συνέχιση των ιδιωτικοποιήσεων, μεταξύ των οποίων και του διαγωνισμού πώλησης του 67,7% των μετοχών του ΟΛΠ.

Για να έρθει το ΥΠΟΙΚ  διευκρινίζοντας πως βλέπει θετικά την υφιστάμενη σύμβαση με την Κινεζική Cosco. Στην ίδια ανακοίνωση αναφέρεται πως δεν έχει γίνει καμία αναφορά για την τύχη του διαγωνισμού πώλησης του 67,7% των μετοχών του OΛΠ.

Λίγα λεπτά μετά είδε το φως της δημοσιότητας άρθρο της “Wall Street Journal” που επικαλούμενο πηγές του ΥΠΟΙΚ ανέφερε ότι ο διαγωνισμός θα προχωρήσει κανονικά…

Και μαζί με την παράσταση που έδωσε ο τίτλος στο ταμπλό, δικαιωματικά του δόθηκε ο τίτλος…

 

ΟΛΠ-τεχνική ανάλυση:

 

Σε κάθε περίπτωση επισημαίνεται η προσπάθεια ανοδικής αντίδρασης, για την μετοχή, η οποία έχει ξεκινήσει από τα 9,89 ευρώ (κλείσιμο 30/1).

Μάλιστα το χθεσινό κλείσιμο του τίτλου στα 13,00 ευρώ και υψηλότερα από το τεχνικά ζητούμενο (κλείσιμο υψηλότερα των 12,60 – 12,68 ευρώ), βγάζει τον τίτλο από το βραχυπρόθεσμο πτωτικό κανάλι και αν επιβεβαιωθεί βάζει σαν επόμενο τεχνικό στόχο τα 14,00 ευρώ.

 

Από το σημερινό ”ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ”

 

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017