Χ.Α. – ΑΓΟΡΑ: Η ατζέντα της εβδομάδας | Mikrometoxos.gr

Χ.Α. – ΑΓΟΡΑ: Η ατζέντα της εβδομάδας

10.11.2014 14:48
Τα αποτελέσματα εννεαμήνου συνεχίζονται με ικανοποιητικό ρυθμό και την τρέχουσα εβδομάδα. Την αυλαία ανοίγει η Intralot( ήδη σας δώσαμε την νέα χρηματοοικονομική εικόνα της βάσει αυτών) και τα Ελληνικά Πετρέλαια σήμερα το απόγευμα (ανανμενόμενα κέρδη γ΄τριμήνου περίπου 4 εκατ.), ακολουθούν Σαράντης και Frigoglass (11/11) ενώ  την Πέμπτη αναμένονται τα αποτελέσματα του Τιτάνα.

Σήμερα επίσης αναμένεται η ολοκλήρωση της διακοπείσας συνέλευσης της Τράπεζας Αττικής με θέμα την αύξηση του κεφαλαίου ( έγινε και… ξαναδιακόπηκε!!) ενώ την Τετάρτη ο ΟΔΔΗΧ θα προχωρήσει στην δημοπρασία τριμήνων εντόκων γραμματίων αρχικού ύψους 875 εκατ. ευρώ.

Την Παρασκευή τέλος αναμένεται από την Ελληνική Στατιστική Αρχή η ανακοίνωση των προκαταρκτικών στοιχείων για το ΑΕΠ του τρίτου τριμήνου.

Πιθανότατα η ανακοίνωση να αποτελέσει το μαθηματικό τέλος της ύφεσης αφού όλα δείχνουν ότι ο τουρισμός έχει συμβάλει τα μέγιστα στο γύρισμα του ΑΕΠ. Οι αρχικές εκτιμήσεις κάνουν λόγο για αύξηση κοντά στο 2%

*Τα όσα αναγράφονται στη στήλη είναι προιόν δημοσιογραφικής έρευνας και δεν αποτελούν προτροπή αγοράς, πώλησης ή διακράτησης μετοχών

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017