Χτυπάνε τα τύμπανα των εκλογών! Τι δείχνει η νέα τεχνική εικόνα - Οι εκλογές αναγκαίες και πολύ κρίσιμες - Mikrometoxos.gr | Mikrometoxos.gr

Χτυπάνε τα τύμπανα των εκλογών! Τι δείχνει η νέα τεχνική εικόνα – Οι εκλογές αναγκαίες και πολύ κρίσιμες

21.08.2015 01:36

Χτυπάνε τα τύμπανα των εκλογών

Η αγορά κινήθηκε έντονα καθοδικά με πρωτεργάτη και πάλι τον τραπεζικό κλάδο, και με αφορμή την επικείμενη εκλογική περίοδο που διαφάνηκε πλέον καθαρά στον ορίζοντα.

Εμφανέστατη απουσία αγοραστικού ενδιαφέροντος και πολύ ρηχή αγορά, με το αποτέλεσμα για ακόμη μια φορά διψήφια αρνητικά νούμερα για τις τράπεζες (-11.69% ο ΔΤΡ). Τα υπόλοιπα χαρτιά, ναι μεν καθοδικά στο σύνολό τους  [πλην ΟΤΕ και ΤΙΤΚ], με αρκετά πιο στιβαρή συμπεριφορά όμως.

Η ΔΕΗ σταμάτησε στην στήριξη των 4.3 με κλείσιμο λίγο ψηλότερα, ενώ πάνω από 4.60 γίνεται εξαιρετικά ενδιαφέρουσα.

Ο ΜΥΤΙΛ έχει ελαφρώς χειρότερη εικόνα και θέλει προσοχή τουλάχιστον όσο παραμένει κάτω από τα 5.20, ενώ και τα ΕΧΑΕ πρέπει να πάρουν πίσω το χθεσινό χαμένο έδαφος για να μην μπουν σε περιπέτειες.

Ο ΟΤΕ, η καλύτερη συμπεριφορά μακράν από τα μεγάλα χαρτιά διαπραγματεύεται στα τοπικά υψηλά του, ενώ και η ΜΠΕΛΑ έχει κοντινή στήριξη την περιοχή 6.90-7.05.

Σε πολιτικό επίπεδο, οι εκλογές είναι αναγκαίες και πολύ κρίσιμες, και πολύ πιθανόν το αποτέλεσμα να σηματοδοτήσει μεγάλη αλλαγή, καθώς με την συμφωνία να είναι πλέον ενεργή και με ένα πιθανό σταθεροποιημένο πολιτικό κλίμα – όποιας μορφής κι αν είναι αυτό-  θα φέρει σημαντική μεταστροφή του κλίματος και μερική -έστω- διόρθωση στις στρεβλώσεις των αποτιμήσεων των εισηγμένων.

Intraday position short stop 203

_______________________

Support: 191, 185, 179

Resist.: 198, 200, 207

Daily spot market position Short s/l 212

*Τα όσα αναγράφονται στη στήλη είναι προιόν δημοσιογραφικής έρευνας και δεν αποτελούν προτροπή αγοράς, πώλησης ή διακράτησης μετοχών

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017