Χρεοκοπούμε απόψε στο 7ο Ευαγγέλιο… | Mikrometoxos.gr

Χρεοκοπούμε απόψε στο 7ο Ευαγγέλιο…

09.04.2015 15:38

Χρεοκοπούμε απόψε στο 7ο Ευαγγέλιο

keri.jpg

Αγωνία λοιπόν απόψε για την κρίσιμη χρεοκοπία και το κρισιμότατο 7ο Ευαγγέλιο | EUROKINISSI/ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΝΤΖΙΑΡΗΣ

♦ Δύο λύσεις υπάρχουν σύμφωνα με τον δήμαρχο κ. Καμίνη:

1. Να απομακρυνθούν οι κάδοι από το Πολυτεχνείο.

2. Να απομακρυνθεί το Πολυτεχνείο από τους κάδους.

♦ Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Πανούσης τα έχει χάσει με την κατάσταση και ζήτησε την παρέμβαση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη.

♦ Το επόμενο βήμα των αναρχοαυτόνομων είναι να κάψουν και τους κάδους των υπολογιστών όπου ρίχνουμε τα σκουπίδια και κάνουμε delete.

♦ Οι κάδοι ήταν και το κεντρικό θέμα της συνάντησης Πούτιν-Τσίπρα, εκεί όπου έγινε η συνάντηση του ξανθού με το μελαχρινό γένος.

♦ Οπως είδαμε όλοι στη Ρωσία οι δύο άνδρες υπέγραφαν ατέλειωτες συμφωνίες, με αποτέλεσμα να τελειώσουν δύο στυλό.

♦ Υπέγραψαν συμφωνία μάλιστα για το ελληνικό σιδηροδρομικό δίκτυο και για το τρένο στην παράσταση της Αννας Καρένινα.

♦ Ηταν τόση η θέρμη του Αλέξη για υπογραφές, που υπέγραψε, όπως ανακοίνωσε, μνημόνιο συνεργασίας με τον κ. Πούτιν, χωρίς μάλιστα να ονομάσει το μνημόνιο συμβόλαιο.

♦ Πληροφορίες αναφέρουν ότι θα υπογραφούν άλλα δύο μνημόνια με τη Ρωσία για να φάμε σε αριθμό τα μνημόνια που έχουμε υπογράψει με τους δανειστές.

♦ Οπως μεταδίδεται από τη Μόσχα, δεν ζήτησε βοήθεια η Ελλάδα από τη Ρωσία, αλλά η Ρωσία από την Ελλάδα.

♦ Τα ίδια πάνω-κάτω είπε και ο κ. Τσίπρας που τόνισε ότι δεν είμαστε επαίτες και δεν ζητήσαμε λεφτά, εκτός από τα οδοιπορικά της ελληνικής αποστολής.

♦ Την παράσταση πάντως στις συζητήσεις έκλεψε ο μόνος κομμουνιστής που ήταν χθες στη Ρωσία, ο Παναγιώτοφ Λαφαζάνωφ.

♦ Ο Πούτιν ζήτησε συνάντηση και με τον σύντροφο Πάνωφ Καμμένωφ να πάει στη Μόσχα συνοδευόμενος μάλιστα από τον αγωνιστή Νίκο Νικουλόπουλωφ.

♦ Στο μεταξύ έφτασε η κρίσιμη Μεγάλη Πέμπτη, όπου έχουμε το Γουόρκινγκ Γκρουπ. Είχαμε πει ότι η χρεοκοπία είχε προετοιμαστεί μεταξύ του 8ου και του 9ου Ευαγγελίου, όμως τα δεδομένα άλλαξαν.

♦ Το άκρως επικίνδυνο Ευαγγέλιο που κινδυνεύουμε πια να χρεοκοπήσουμε είναι το 7ο. Αποκαλύφθηκε αυτό από μια μαρτυρία-πρόβλεψη που μας έχει αφήσει ο Αγιος Παΐσιος και δεν την είχαμε πάρει είδηση.

♦ Οι αποδόσεις στο στοίχημα για χρεοκοπία που θα συμβεί, ανά Ευαγγέλιο είναι οι εξής:

•7ο Ευαγγέλιο 1.20

•9ο Ευαγγέλιο 2.40

•4ο Ευαγγέλιο 3.50

•13ο Ευαγγέλιο 5.000

♦ Η Ζωή έχει βάλει συνεδρίαση της Βουλή απόψε το βράδυ για να προσευχηθούν όλοι οι βουλευτές, άθεοι και μη, να μην χρεοκοπήσουμε.

♦ Θα τους δώσει και ένα CD με τις διαφημίσεις της Αλήθειας για το Χρέος για πασχαλιάτικο δώρο- και ένα αρνί επίσης από τα Lidl.

♦ Απόψε έχει προγραμματιστεί επίσης αυθόρμητη στημένη συγκέντρωση στο Σύνταγμα.

♦ Αυτό είχε αποτέλεσμα να διαμαρτυρηθεί η Ιερά Σύνοδος της Ελλάδας, γιατί κανένας πιστός στο φέισμπουκ δεν θα πάει στην εκκλησία για τα 12 Ευαγγέλια, με κίνδυνο να μη σταυρωθεί ο Χριστός.

♦ Αγωνία λοιπόν απόψε για την κρίσιμη χρεοκοπία και το κρισιμότατο 7ο Ευαγγέλιο.

♦ Το Μέγκα και το Σταρ έχουν βάλει ήδη αντίστροφη μέτρηση για το σημείο 0 της χρεοκοπίας που δεν θα τη γλιτώσουμε για να δικαιωθεί και ο Αγιος Παΐσιος που έλεγε, όπως ο Σαμαράς, ότι η χώρα θα πέσει στα βράχια και θα είναι Μεγάλη Πέμπτη στο 7ο Ευαγγέλιο ακριβώς.

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017