ΧΑ: Τα αποτελέσματα των εξαμήνων μπορούν να δώσουν σχετικό τόνο σε επιμέρους τίτλους | Mikrometoxos.gr

ΧΑ: Τα αποτελέσματα των εξαμήνων μπορούν να δώσουν σχετικό τόνο σε επιμέρους τίτλους

01.08.2016 00:06

Το Ελληνικό χρηματιστήριο δείχνει ότι έχει αυτονομηθεί σε σχέση με τις ξένες αγορές που έχουν μία σημαντική ανοδική πορεία τις τελευταίες συνεδριάσεις και τα αποτελέσματα των εξαμήνων είναι εκείνα που μπορούν να δώσουν σχετικό τόνο σε επιμέρους τίτλους.

Στα στατιστικά οι περισσότερες επιλογές μας παραμένουν Long με τον τραπεζικό κλάδο να είναι ο μόνος κλάδος που είναι short.

Παραμένει παρόλα αυτά ανοδικό με πολύ κοντινό stop (1492) το οποίο και δοκίμασε την Παρασκευή δίνοντας σημαντική αντίδραση.

Greek Market WEEKLY Overview

Ο ΓΔ από αρχές έτους συνεχίζει να καταγράφει απώλειες της τάξεως του 9,5% ενώ ο f25 βρίσκεται στο -16,5%% και ο τραπεζικός στο -38% σε τιμές αισθητά χαμηλότερα από την τελευταία ανακεφαλαιοποίηση.

Η αγορά σε κάθε περίπτωση αν θέλει να αποκτήσει και πάλι ένα ανοδικό momentum πρέπει και πάλι να βρεθεί πάνω από τις 600 μονάδες κάτι που για να συμβεί χρειάζεται αύξηση του όγκου συναλλαγών που έχει πέσει σε πολύ χαμηλά επίπεδα. Ο φόβος μας δεν είναι η αποτίμηση των εταιριών αλλά η μεγάλη συσσώρευση χωρίς τάση για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Ηλίας Ζαχαράκης
FAST FINANCE SECURITIES

Greek Market WEEKLY Overview

FTASE 25 Large Cap Long term charts & Comments

Με μικρές απώλειες έκλεισε η εβδομάδα με τον τζίρο σε πολύ χαμηλά επίπεδα. Το 1555 επίπεδο είναι κοντινή αντίσταση που διάσπαση θα μας φέρει στην περιοχή του 1615. Το stop μας παραμένει στο 1492 επίπεδο.
___________

ΓΔ Long term charts & Comments

Στα ίδια επίπεδα έκλεισε η εβδομάδα που μας πέρασε. Το 549 σε κάθε περίπτωση είναι κύρια στήριξη και Stop στο Long για τον ΓΔ ενώ οι 585 μονάδες είναι η αντίσταση που χρειάζεται κατοχύρωση αν η αγορά θέλει να δώσει συνέχιση της κίνησης προς τις 610 μονάδες.

Μία διάσπαση του 549 μπορεί να δώσει και πάλι κίνηση προς τις 530 μονάδες ενώ αντίστοιχα η ανοδική διαφυγή μπορεί να μας δώσει το 600.

FAST FINANCE SEC

*Τα όσα αναγράφονται στη στήλη είναι προιόν δημοσιογραφικής έρευνας και δεν αποτελούν προτροπή αγοράς, πώλησης ή διακράτησης μετοχών

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017