Φαντάσου να μην ήταν και στο ίδιο κόμμα…-Καβγάς μεταξύ «συντρόφων»… | Mikrometoxos.gr

Φαντάσου να μην ήταν και στο ίδιο κόμμα…-Καβγάς μεταξύ «συντρόφων»…

30.11.2016 10:19

Μπορεί να έχουμε δει καβγάδες και καβγάδες στο Κοινοβούλιο, αλλά και μεταξύ «συντρόφων» δεν το περιμέναμε. Ο λόγος για τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΠαΣοΚ Αν. Λοβέρδο και τον αντιπρόεδρο της Βουλής και βουλευτή του κόμματος Δ. Κρεμαστινό.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο κ. Λοβέρδος ζήτησε να τεθεί υπό την κρίση του Σώματος η πρότασή του για διακομματικό αίτημα απόσυρσης δυο άρθρων του νομοσχεδίου για την απλοποίηση διαδικασιών σύστασης επιχειρήσεων, επί των οποίων η αντιπολίτευση ασκεί σφοδρή κριτική για αδιαφάνεια και ρουσφέτια.
Ο κ. Κρεμαστινός όμως έδωσε τον λόγο στην εισηγήτρια του ΣΥΡΙΖΑ χωρίς να ζητήσει την έγκριση του Σώματος επί του αιτήματος Λοβέρδου με αποτέλεσμα ο τελευταίος να «εκραγεί». «Σας πρότεινα κάτι κύριε Πρόεδρε, να το θέσετε το θέμα στο Σώμα και με αψηφείτε;», του είπε, ενώ εκείνος του εξήγησε πως «όταν μιλάει ο εισηγητής κανένας δεν μπορεί να τον διακόπτει».
Βλέποντας δε τον κ. Λοβέρδο όρθιο να φωνάζει τον προειδοποίησε: «Θα με αναγκάσετε να εφαρμόσω τον Κανονισμό. Καθίστε κάτω!». «Όχι δεν κάθομαι κάτω. Αν δεν το κάνετε συμμετέχετε σε πραξικόπημα», του απάντησε ο κ. Λοβέρδος, ενώ ο αντιπρόεδρος του επανέλαβε: «Καθίστε στη θέση σας, δεν θα διακοπεί ο εισηγητής. Θα τελειώσει και θα σας απαντήσω. Εγώ διευθύνω τη διαδικασία όχι εσείς». «Κάνετε λάθος αν νομίζετε ότι εκλεγήκαμε για να λέμε κάτι και να το απορρίπτετε έτσι. Ως εδώ! Δεν θα υποχωρήσουμε!», φώναξε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠαΣοΚ, ενώ ο αντιπρόεδρος του είπε: «Δεν δικαιούστε εσείς να είστε πάνω από τη Βουλή». Φαντάσου να μην ήταν και στο ίδιο κόμμα…

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017