Υδρα: Ιδιοκτήτης ταβέρνας έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια ληστείας

ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ

Υδρα: Ιδιοκτήτης ταβέρνας έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια ληστείας

Σοκ προκαλεί στην τοπική κοινωνία ο θάνατος γνωστού στην Ύδρα ιδιοκτήτη ταβέρνας τα ξημερώματα της Κυριακής, όταν εισέβαλαν δύο άτομα στο σπίτι του.

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, ο επιχειρηματίας και η σύζυγός του έκλεισαν την ταβέρνα που διατηρούν στο νησί γύρω στις 2 τα ξημερώματα και πήγαν σπίτι τους να κοιμηθούν. Γύρω στις 03:30 δύο άτομα εισέβαλαν στο σπίτι παραβιάζοντας την κεντρική είσοδο, τους έδεσαν, τους φίμωσαν και ρωτούσαν επίμονα για το που έχουν χρήματα, όπως φέρεται να είπε η σύζυγος του θύματος στους αστυνομικούς. Οι δράστες έψαξαν το σπίτι, βρήκαν χρήματα, τα πήραν και εξαφανίστηκαν.

Όπως είπε η γυναίκα στους αστυνομικούς, η ίδια λιποθύμησε και όταν συνήλθε κατάφερε να λυθεί και να μεταβεί στο αστυνομικό τμήμα που βρίσκεται πολύ κοντά στο σπίτι. Αμέσως σήμανε συναγερμός στο νησί.

Οι αστυνομικοί πήγαν στο σπίτι και διαπίστωσαν ότι ο 66χρονος επιχειρηματίας είχε χάσει τη ζωή του. Η ιατροδικαστική εξέταση θα δείξει εάν ο θάνατός του οφείλετε σε ασφυξία ή παθολογικά αίτια.

Γύρω στις 06:30 προσήχθησαν τρεις Γεωργιανοί, οι οποίοι ήταν στο λιμάνι και αναζητούσαν αγωνιωδώς θαλάσσιο ταξί για να μεταβούν στην Αίγινα. Έχει επίσης προσαχθεί ένα ζευγάρι Γεωργιανών που τα τελευταία χρόνια εργάζονταν στην κουζίνα της ταβέρνας.

Στο νησί μεταβαίνει κλιμάκιο του τμήματος ανθρωποκτονιών.