Τραγωδία στο εργοστάσιο ΤΙΤΑΝ στην Πάτρα: Ένας νεκρός και δύο τραυματίες από έκρηξη σε πλοίο | Mikrometoxos.gr

Τραγωδία στο εργοστάσιο ΤΙΤΑΝ στην Πάτρα: Ένας νεκρός και δύο τραυματίες από έκρηξη σε πλοίο

26.02.2015 13:07

Όλα έγιναν όταν οι ναυτικοί άνοιξαν το αμπάρι του πλοίου, προκλήθηκε έκρηξη και υπήρξαν και αναθυμιάσεις – Ενας αλλοδαπός πέθανε επί τόπου, ένας ακόμη μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση και ο τρίτος τραυματίστηκε αλλά ευτυχώς δεν κινδυνεύει η ζωή του

Ενα νεκρός, ένας πολύ σοβαρά τραυματίας και ένας ελαφρά (και οι τρεις ουκρανικής καταγωγής) είναι το αποτέλεσμα του τραγικού δυστυχήματος που συνέβη σήμερα το πρωί σε πλοίο αγκυροβολημένο έξω από το εργοστάσιο ΤΙΤΑΝ στο Δρέπανο.

Τραγωδία στο εργοστάσιο ΤΙΤΑΝ στην Πάτρα: Ένας νεκρός και δύο τραυματίες από έκρηξη σε πλοίο

Σύμφωνα με πληροφορίες του patrastimes, όλα έγιναν όταν οι ναυτικοί άνοιξαν το αμπάρι του πλοίου, προκλήθηκε έκρηξη και υπήρξαν και αναθυμιάσεις. Ενας αλλοδαπός πέθανε επί τόπου, ένας ακόμη μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση και ο τρίτος τραυματίστηκε αλλά ευτυχώς δεν κινδυνεύει η ζωή του.

Η σορός του νεκρού μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας», όπως και ο ελαφρά τραυματίας, ενώ ο σοβαρά τραυματισμένος που δίνει μάχη για τη ζωή του μεταφέρθηκε διασωληνωμένος στην εντατική μονάδα του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου του Ρίου.

Δεν έχουν ακόμη διευκρινιστεί τα αίτια της τραγωδίας.

http://www.protothema.gr

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017