Το Who is Who του Λεωνίδα Μπόμπολα - Mikrometoxos.gr | Mikrometoxos.gr

Το Who is Who του Λεωνίδα Μπόμπολα

22.04.2015 12:43

Η σύλληψη του Λεωνίδα Μπόμπολα για δεν έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία, τουλάχιστον στα δημοσιογραφικά γραφεία. Το τελευταίο διάστημα ολοένα και φούντωναν οι φήμες ότι το όνομά του φιγουράρει στην περιβόητη λίστα Λαγκάρντ.

 

Η πρωινή ανακοίνωση της αστυνομίας για σύλληψη για φοροδιαφυγή επαλήθευσε τις φήμες. Ο κ. Μπόμπολας συνελήφθη το πρωί έξω από το σπίτι του για φοροδιαφυγή ύψους περίπου 2 εκατ. ευρώ με βάση τα στοιχεία από τις καταθέσεις στην HSBC. 

 

Διαβάστε ακόμη: Συνελήφθη ο Λεωνίδας Μπόμπολας για τη λίστα Λαγκάρντ

 

sofokleousin.gr

Ποιος είναι

Ο Λεωνίδας Μπόμπολας είναι ο  διευθύνων σύμβουλος της κατασκευαστικής «αυτοκρατορίας» Ελλάκτωρ. Παρέλαβε τα κλειδιά της κατασκευαστικής από τον πατέρα του Γιώργο Μπόμπολα, η οποίος ξεκίνησε με την Άκτωρ. Ο «Βενιαμίν» της γνωστής οικογένειας κρατά τα ηνία της εταιρίας από το 1999 μέχρι και σήμερα.

Το βιογραφικό του κ. Μπόμπολα 

Ακολουθεί το βιογραφικλο του κ. Μπόμπολα όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα του ομίλου:

Διευθύνων Σύμβουλος Πολιτικός Μηχανικός, Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο (1988). Από το 1988 έως το 1992 ορίστηκε Τεχνικός Διευθυντής μεγάλων έργων υποδομής στην εταιρία ΑΚΤΩΡ Α.Τ.Ε. Το 1992 ορίστηκε Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος της ΑΚΤΩΡ Α.Τ.Ε. και το 1994 Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας. Από το 1999, που έγινε η συγχώνευση της ΑΚΤΩΡ με την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΕΧΝΟΔΟΜΙΚΗ και μέχρι σήμερα, είναι βασικός μέτοχος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΛΛΑΚΤΩΡ Α.Ε. (πρώην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΕΧΝΟΔΟΜΙΚΗ).

 

Παράλληλα, είναι Διευθύνων Σύμβουλος, από την ίδρυσή της (1996) στην εταιρία Αττική Οδός Α.Ε., Πρόεδρος του Δ.Σ. στην εταιρία Αττικές Διαδρομές Α.Ε. (από το 1999), και Διευθύνων Σύμβουλος στα Αττικά Διόδια Α.Ε. (από το 2000). Επίσης είναι Διευθύνων Σύμβουλος στην εταιρία ΑΚΤΩΡ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙΣ, Διευθύνων Σύμβουλος στην ΜΟΡΕΑΣ Α.Ε. και στην ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΣ ΑΙΓΑΙΟΥ Α.Ε., Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου στην εταιρεία ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ Α.Ε. και τέλος εκτελεί χρέη Προέδρου στην εταιρία ΗΛΕΚΤΩΡ Α.Ε. και Διευθύνοντος Συμβούλου στην εταιρία HERHOF GmbH.

H «αθόρυβη» ζωή

Χαμηλών τόνων ο Λεωνίδας Μπόμπολας απεχθάνεται το λεγόμενο lifestyle. Δεν παρευρίσκεται συχνά σε κοσμικές εκδηλώσεις, παρά μόνο σε εκείνες που αφορούν στον όμιλο, δεν είναι πολυφωτογραφημένος στις σελίδες των περιοδικών.

Προτιμά μια πιο ήσυχη ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, προστατευμένη πίσω από την περίφραξη του σπιτιού του στην Κηφισιά. Η μόνη «πολυτέλεια» που επιτρέπει στον εαυτό του είναι τα γρήγορα αυτοκίνητα, για τα οποία τρέφει μια ιδιαίτερη αγάπη, όπως η Bentley που οδηγούσε μέχρι πέρυσι.

Διατηρεί άρρηκτους τους οικογενειακούς δεσμούς τόσο με τους γονείς του, όσο και με τα αδέλφια του, Φώτη και Μαρία. Πολλές φορές συγκεντρώνονται στην κατοικία του «πατριάρχη» στο Ψυχικό Κυριακές μεσημέρι για να γευματίσουν όλοι μαζί, τηρώντας τις ελληνικές παραδόσεις, αλλά και για να τον ενημερώσουν για τα τεκταινόμενα των επιχειρήσεων.

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017