Το National Geographic παροτρύνει τους αναγνώστες του να επισκεφθούν αυτό το καλοκαίρι την Ελλάδα για να ζήσουν από κοντά τη μαγεία... - Mikrometoxos.gr | Mikrometoxos.gr

Το National Geographic παροτρύνει τους αναγνώστες του να επισκεφθούν αυτό το καλοκαίρι την Ελλάδα για να ζήσουν από κοντά τη μαγεία…

13.06.2015 17:59

ΝΑΤΙΟΝΑL GEOGRAPHIC: KAΛΥΤΕΡΟ SUMMER TRIP Η ΕΛΛΑΔΑ…

Για να περάσετε ένα αξέχαστο καλοκαίρι φέτος το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επισκεφθείτε την Ελλάδα

Το National Geographic παροτρύνει τους αναγνώστες του να επισκεφθούν αυτό το καλοκαίρι την Ελλάδα για να ζήσουν από κοντά τη μαγεία του θεάτρου, της όπερας, της κλασσικής μουσικής και του χορού.
Το 60ο Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου αποτελεί μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να το επισκεφθεί όποιος επιθυμεί να έρθει αντιμέτωπος με τον αρχαίο ελληνικό πολιτισμό. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ελληνικές παραγωγές (αρχαίες τραγωδίες) αλλά και μια ελληνο-ιαπωνική συμπαραγωγή.
Το δημοσίευμα περιλαμβάνει αναλυτικές οδηγίες για το που μπορείτε να μείνετε, να γευματίσετε, να διασκεδάσετε αλλά και πού να κάνετε τα ψώνια σας κατά την παραμονή σας στην Αθήνα.
Επιπλέον, συμβουλεύει όσους θέλουν να επισκεφθούν την Ελλάδα να διαβάσουν πρώτα το βιβλίο «Ο Κολοσσός του Αμαρουσίου» του Henry Miller το οποίο δημοσιεύθηκε για πρώτη φορά το 1941.
http://www.travelstyle.gr/portal/photos/articles/2839_theater_epidaurus_4.jpg

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017