Το 78% του Βόλου δηλώνει ικανοποιηµένο από τον Μπέο - Mikrometoxos.gr | Mikrometoxos.gr

Το 78% του Βόλου δηλώνει ικανοποιηµένο από τον Μπέο

08.05.2015 00:34

Το 78% του Βόλου δηλώνει ικανοποιηµένο από τον Μπέο

ΝΑ το ξαναπούµε για µια ακόµα φορά: Ούτε ο ανακριτής παραπέµπει σε δίκη ούτε ο εισαγγελέας και πολύ περισσότερο ούτε οι δηµοσιογράφοι. Αυτός που αποφασίζει για το αν θα δικαστεί κάποιος ή θα απαλλαγεί είναι το δικαστικό συµβούλιο. Ο εισαγγελέας, ο Πούλιος π.χ., στην περίπτωση των «στηµένων», πρόταση έχει κάνει: Να κάτσουν στο σκαµνί 93 από τους εµπλεκόµενους και να απαλλαγούν 53.

Που σε καµία περίπτωση δεν είναι δεσµευτική. Πολύ περισσότερο δεν δικάζει και δεν αθωώνει ο ανακριτής (όπως ο Ανδρεάδης στην «εγκληµατική οργάνωση»), που προηγείται του εισαγγελέα. Χωρίς να αποκλείεται το ενδεχόµενο ανατροπών µε νέες καταθέσεις. Και µιας και πιάσαµε τα στηµένα του 2011, να πούµε ότι ο λαός του Βόλου «αθωώνει» για δεύτερη φορά τον Αχιλλέα Μπέο (φωτό).

Μία όταν τον είχε βγάλει δήµαρχο κι άλλη µία τώρα σε πρόσφατο γκάλοπ της Αλκο. Με το 78%, είτε πολύ είτε αρκετά είτε λίγο, να δηλώνει την ικανοποίησή του για τον δήµαρχο. Και µόλις το 22% να είναι αρνητικό. Ποιος άλλος πολιτικός ή δήµαρχος έχει αυτήν τη δηµοφιλία; Ούτε ο Βαρουφάκης. Με το 68% να είναι ικανοποιηµένο σχετικά µε την καθαριότητα. Σχετικά µε την εικόνα του δηµάρχου, το 66% να θεωρεί ότι δουλεύει πολύ για τον δήµο, το 69% ότι λέει τα πράγµατα µε το όνοµά τους, το 61% ότι είναι κοντά στους δηµότες και το 59% ότι είναι αποτελεσµατικός. Συµπέρασµα: Ο κόσµος ούτε από τις προτάσεις των δικαστών πείθεται ούτε τις κρίσεις των δηµοσιογράφων πιστεύει.

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017