Το ποτάμι φουσκώνει!.. - Mikrometoxos.gr | Mikrometoxos.gr

Το ποτάμι φουσκώνει!..

12.10.2016 00:04

ΚΑΠΟΙΟΣ θα πρέπει, κάποτε επιτέλους, να πει σε αυτούς, τους απατεώνες δανειστές μας, που προφανώς μας δάνειζαν, ΠΕΝΤΕ και μας χρέωναν ΔΕΚΑΠΕΝΤΕ οι παλιάνθρωποι, και έφθασαν το χρέος της χώρας μας στα 350 δισεκατομμύρια ευρώ, ποσό αστρονομικό, που ποτέ καμιά ελληνική κυβέρνηση ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να το πληρώσει αλλά και να μπορούσε, πάλι δεν θα την αφήναμε, εμείς, ο ελληνικός λαός, να ξεπουλήσει τη χώρα μας για να τρώνε οι διεθνείς τοκογλύφοι, όσα τους κόψανε οι μαύροι της Αφρικής και οι κίτρινοι της Ασίας που επί 200 χρόνια τους εκμεταλλεύονταν και τελικά όταν ξύπνησαν, και κατάλαβαν τη δύναμή τους, τους έδιωξαν με τις κλωτσιές, κάποιος πρέπει να τους πει ότι τελικά τα… ΙΔΙΑ και ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ θα πάθουν οι ξένοι εκμεταλλευτές και από εμάς!..

ΑΛΛΩΣΤΕ δεν θα είναι η πρώτη φορά στην μακραίωνα ιστορία μας, που οι Έλληνες πολέμησαν με πολλαπλάσιες δυνάμεις εχθρών και είτε τον ρίξαμε στη θάλασσα είτε τους… κόψαμε το λαιμό!..

ΚΑΠΟΙΟΣ πρέπει να πει σε αυτούς τους ξένους καραγκιόζηδες, ότι ο ΘΥΜΟΣ, η ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ και η ΑΠΟΓΝΩΣΗ έχουν κυριέψει ένα ιστορικό και γεμάτο με ηρωικές πράξεις, στην πορεία των χιλιάδων χρόνων διαδρομής του, λαό, που δεν υπάρχει δύναμη στον πλανήτη, να μπορεί, αυτό το λαό, να τον σταματήσει, από το να βρει το ΔΙΚΙΟ του και να ΤΙΜΩΡΗΣΕΙ τους εχθρούς του!..

ΓΙΑΤΙ δυστυχώς οι άνθρωποι, τους οποίους πιστεύαμε ότι ήταν ΦΙΛΟΙ, ΣΥΜΜΑΧΟΙ και ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΙ μας, αποδείχθηκαν ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΟΙ και ΛΗΣΤΕΣ!!!

ΕΠΙ εφτά ολόκληρα χρόνια, μας ΚΑΤΑΚΛΕΒΟΥΝ, γιατί δεν είναι μόνο τα λεφτά που μας αρπάζουν και η οικονομική καταστροφή που έφεραν στη χώρα – άγρια φορολογία, δραματικές μειώσεις μισθών και συντάξεων, απέραντη ανεργία, απολύσεις και πλήρη διάλυση της αγοράς – είναι και το γεγονός ότι σπίτια, βίλες, ξενοδοχεία, εργοστάσια, οικόπεδα και κτήματα, τα πιο πολλά παραθαλάσσια, που τα έχουμε φτιάξει εμείς, ή οι πατεράδες και οι παππούδες μας, όλα με ένα… κάρο δουλειά και θυσίες, και τα ΕΧΟΥΜΕ ΠΛΗΡΩΣΕΙ με ΑΙΜΑ, ήρθαν αυτοί οι ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΟΙ και ΒΟΥΛΙΑΞΑΝ τις τιμές τους, με αποτέλεσμα ακίνητα που τα ΕΙΧΑΜΕ ΠΛΗΡΩΣΕΙ π.χ. με ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ μας τα έχουν ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΕΙ τώρα επίτηδες, για να μας τα φάνε – έτσι νομίζουν – και έχουν φθάσει στο σημείο να μας κοροϊδεύουν, ότι πρέπει να είμαστε συνεπείς στις υποχρεώσεις μας, να… ταΐζουμε δηλαδή τους Νταβατζήδες μας, για τα επόμενα… εκατό χρόνια!.. Και βάλανε μάλιστα, για την ακρίβεια ΥΠΟΧΡΕΩΣΑΝ, όλους τους βουλευτές μας να ψηφίσουν νόμο στη Βουλή, με τον οποίο παραχωρούμε όλη τη δημόσια και ιδιωτική περιουσία στους ξένους για να την εκμεταλλεύονται και να την ξεπουλάνε!

ΤΡΟΜΑΡΑ τους!..

ΑΛΛΑ που θα πάει… Οι… σκλάβοι έχουν αρχίσει και ΞΥΠΝΑΝΕ και σε λίγο, οι διεθνείς τοκογλύφοι θα πάθουν ό,τι πάθανε οι αποικιοκράτες στις αποικίες τους, που τους έδιωξαν όλους και στο τέλος οι πρώην… σκλάβοι έχουν γίνει «αφεντικά» των αποικιοκρατών!

ΔΕΙΤΕ σε όλο τον «πολιτισμένο» κόσμο, πόσες επιχειρήσεις, μαγαζιά και εταιρείες ανήκουν σε Αφρικανούς και Ασιάτες που έχουν ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ, Άγγλους, Γάλλους, Ιταλούς, Ισπανούς και Πορτογάλους υπαλλήλους και τους… ξεσκονίζουν τα παπούτσια για να βγάζουν το μεροκάματο!..

«Κ»

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017