Τον είδες τον… Φάρο (σου) Κοντονή; | Mikrometoxos.gr

Τον είδες τον… Φάρο (σου) Κοντονή;

03.05.2015 03:15

Τον είδες τον… Φάρο (σου) Κοντονή;

Aυτού του ελεεινού σπορ που κάνει ότι μπορεί για να το εξυγιάνει και να το βγάλει απο την Ευρώπη για να αρχίσει και πάλι απο την αρχή.

Γιατί άλλωστε να δει ο άνθρωπος το ντέρμπι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό; Ξέρει ο άνθρωπος πως το μπάσκετ, η ΕΟΚ και όλα τα όργανα του αθλήματος είναι Φάρος στον ελληνικό αθλητισμό! Και όσοι από τους συμβούλους του είδαν, έστω και κατά τύχη τον αγώνα σίγουρα θα του μεταφέρουν τον…Φάρο που είδαν και λογικά θα τον αποθεώσουν όλοι μαζί!

Σε ποιο άθλημα άλλωστε υπάρχει η δημοκρατία του μπάσκετ; Σε ποιο άθλημα ένας οπαδός έχει την δυνατότητα να κάνει δηλώσεις στο συνδρομητικό κανάλι που πληρώνουν περίπου 600 χιλιάδες άνθρωποι στην Ελλάδα και να λέει τις απόψεις του κατηγορώντας ευθέως έναν αθλητή; Προφανώς και ο Βασίλης Σπανούλης, ο άνθρωπος που προάγει την βία άξιζε να τα ακούσει!

Σε ποιο άθλημα ένας οπαδός μπορεί να βρίσκεται στον αγωνιστικό χώρο όποτε θέλει; Σε ποιο άθλημα μια εισβολή οπαδών και επίθεση προς τον πάγκο της φιλοξενούμενης ομάδας δεν τιμωρείται (εκτός και αν ο αγώνας παίζεται στο ΣΕΦ…) και δεν υπάρχει εκκένωση του γηπέδου, έστω πίσω από τον πάγκο, επειδή (άκουσον, άκουσον) δεν υπήρχε τραυματισμός; Έβγαλες αίμα ρε Νταρντεν όταν σου έπεσε επάνω σου το αντικείμενο από την εξέδρα; Όχι, άρα τι ζητάς;

Σε ποιο άθλημα ο πανηγυρισμός με τα χέρια στα αυτιά (συγγνώμη για την αναπαραγωγή τέτοιων αισχρών πράξεων) τιμωρείται απο τους διαιτητές με τεχνική ποινή; Σε ποιο άθλημα… ποινικοποιείται και ο πανηγυρισμός ενός καλαθιού;

Πουθενά! Μόνο στον Φάρο του ελληνικού αθλητισμού, στο ελληνικό μπάσκετ!

Ειλικρινά τέτοια επιτυχία ούτε ο Γιάνης (με ένα ν) Βαρουφάκη, κ. Κοντονή! Κρατήστε τον Φάρο αναμμένο! Για το καλό του τόπου!

Προφανώς και για άλλη μια φορά αυτός ο σύλλογος που… δυσφημεί την χώρα μας και… προάγει την βία έριξε άλλη μια «μαχαιριά» στον αθλητισμό της. Ναι, ο Ολυμπιακός φταίει για όλα! Με πιο δικαίωμα Ολυμπιακέ κερδίζεις στο ΟΑΚΑ; Με ποιο δικαίωμα είσαι τόσο πολύ καλύτερος από τον αιώνιο αντίπαλο σου και δεν δίνεις το δικαίωμα η προσπάθεια αυτών των τριών άγιων ανθρώπων να πιάσει τόπο; Με ποιο δικαίωμα εσύ Ολυμπιακέ μιλάς για το ποιοι θα βρίσκονται στο παρκέ και πίσω από τον πάγκο σου;

Είσαι η καταστροφή του αθλητισμού, Ολυμπιακέ! Η αιτία για το βρώμικο ποδόσφαιρο, το βρώμικο βόλεϊ, το βρώμικο πόλο, το βρώμικο χάντμπολ (και ας μην έχεις τμήμα εκεί) και για τα… βρώμικα στην Μαβίλη! Και πλέον είσαι η αιτία για την βία και στο μοναδικό καλό που μας είχε απομείνει στην χώρα! Το μπάσκετ, το μπασκετάκι ρε συ! Αυτό που με τόσο κόπο όλοι όσοι ασχολούνται με αυτό, αρμόδιοι και οπαδοί διαφυλάσσουν χρόνια και χρόνια τώρα ως κόρη οφθαλμού! Πραγματικά πρέπει να ντρέπεσαι Ολυμπιακέ!

Μαζί λοιπόν με τον Περέιρα και τον Μαρινάκη που προκάλεσαν επειδή πήγαν με την ομάδα τους στη Λεωφόρο να απελαθεί και ο κ. Σπανούλης! Που τόλμησε να κάνει μεγάλο ματς στο ΟΑΚΑ και να δείξει (βοήθα με παναγία μου, θου κύριε φυλακην το στοματί μου) τα αυτιά του (συγγνώμη για την αναπαραγωγή τέτοιων αισχρών πράξεων)!!!! Ντροπή και μόνο ντροπή! Υπάρχουν και μικρά παιδιά που βλέπουν τους αγώνες! Σε ποιον κόσμο θα μεγαλώσουν αυτά; Τι θα τους πούμε βλέποντας αυτόν τον άνθρωπο να δείχνει τα αυτιά του;;; Τι να πεις σε ένα μικρό και αγαθό πλάσμα; Πως να το… κοροιδέψεις για να μην μάθει αυτή την πικρή αλήθεια;

Τουλάχιστον οι διαιτητές φρόντισαν να τιμωρήσουν αυτόν τον άνθρωπο. Και βεβαίως οφείλει ο Κοντονής να διαφυλάξει τον Φάρο του! Και να απαγορεύσει κατηγορηματικά όχι μόνο στον κύριο Σπανούλη, αλλά και σε αυτή την ομάδα που τον χρυσοπληρώνει να ξαναπαίξει. Όχι μόνο στην Ευρώπη (που του αρέσει να απαγορεύει), αλλά και στην Ελλάδα! Τέλος για τον Ολυμπιακό, να ξεβρωμίσει η χώρα! Όπως και οφείλει και ο ανακριτής, αύριο κιόλας να καλέσει για απολογία, χωρίς διορία, τον Σπανούλη. Τέλος να δούμε μια άσπρη μέρα, να πάρει μπρος και πάλι ο αθλητισμός μας και να γίνει συνολικά Φάρος όπως το μπάσκετ μας! Αυτό οφείλει να το διαφυλάξει ο Κοντονής!

http://www.sdna.gr/gr/gnomes/giorgos-noikokuris/article/34071/ton-eides-ton-faro-sou-kodoni/

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017