Τον αποχαιρέτησε με λίγα λόγια στο Facebook «Αγάπη μου, καλό σου ταξίδι», το μήνυμα της συζύγου του Αλέξανδρου Βέλιου | Mikrometoxos.gr

Τον αποχαιρέτησε με λίγα λόγια στο Facebook «Αγάπη μου, καλό σου ταξίδι», το μήνυμα της συζύγου του Αλέξανδρου Βέλιου

05.09.2016 12:50

«Αγάπη μου, καλό σου ταξίδι», το μήνυμα της συζύγου του Αλέξανδρου Βέλιου

Ο γνωστός δημοσιογράφος έδωσε τέλος στη ζωή του καταφεύγοντας στη λύση της «μη υποβοηθούμενης ευθανασίας»

«Αγάπη μου, καλό σου ταξίδι. Θα είσαι πάντα στην καρδιά μου!». Με αυτό το μήνυμα η Νάντια Γερολυμάτου, σύζυγος του Αλέξανδρου, αποχαιρέτησε τον γνωστό δημοσιογράφο μέσω του προφίλ της στο Facebook.

Με λίγα λόγια και μερικές κοινές τους φωτογραφίες η Νάντια Γερολυμάτου είπε με τον δικό της τρόπο «αντίο» στον αγαπημένο της, ο οποίος αποφάσισε να δώσει τέλος στη ζωή του καταφεύγοντας στη λύση της «μη υποβοηθούμενης ευθανασίας».

Σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Αλέξανδρος Βέλιος, ο οποίος πάλευε με την επάρατο νόσο, είχε πει ότι θα φύγει πολύ νωρίτερα από το τέλος Σεπτέμβρη: «Για μένα από την 1η Σεπτεμβρίου, ο χρόνος θα κυλάει αντίστροφα.Δεν θα φτάσει το τέλος του Σεπτέμβρη για να φύγω, αλλά αυτό θα γίνει πολύ νωρίτερα… Οι θεράποντες γιατροί μου είπαν ότι δεν υπάρχει δυνατότητα παράτασης της ζωής μου. Τελικά δεν θα πάω για ευθανασία στο εξωτερικό για δικούς μου προσωπικούς λόγους. Νομίζω όμως ότι θα πετύχω να φύγω με τους δικούς μου όρους και στο δικό μου πλαίσιο αξιοπρέπειας».

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017