Τον Σημίτη και τον Γιωργάκη πότε θα τους συλλάβετε;

Αυτοί οι δύο, προδότες και πουλημένοι πολιτικοί, έφεραν τη χώρα στην τραγωδία που ζούμε… Αν ζούσε ο Πλαστήρας θα τους είχε… κρεμάσει ανάποδα!

ΟΤΑΝ, το 2000 ο Αρχιερέας της Διαπλοκής ο Κώστας Σημίτης, που επί πρωθυπουργίας του έγιναν τα μεγαλύτερα σκάνδαλα που υπήρξαν ποτέ στη χώρα, μας έμπασε στο ΕΥΡΩ, με ΠΛΑΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ, τα οποία ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΕ η μεγάλη Αμερικανική Τράπεζα GOLDMAN SACKS, παρουσιάζοντάς μας το νέο νόμισμα ο τότε Πρωθυπουργός το… ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟ ευρώ μας διαβεβαίωνε ότι με αυτό ΙΣΧΥΡΟΠΟΙΕΙΤΑΙ η ελληνική οικονομία και ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΟΝΤΑΙ τα εθνικά μας συμφέροντα!!!

ΤΩΡΑ δεκαέξι χρόνια μετά την είσοδό μας στην Ευρωζώνη ΟΛΟΙ οι Έλληνες, ασφαλώς θα έχετε καταλάβει ότι το ευρώ υπήρξε η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ της χώρας και του λαού μας…

ΓΙ΄ ΑΥΤΗ την ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ που είναι 5-10 φορές μεγαλύτερη από την ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ, δεν χρειάζεται να σας πούμε τίποτε. Δεν χρειάζεται να σας αναφέρουμε καμία απόδειξη, γιατί αυτή την καταστροφή την ΖΕΙΤΕ ΟΛΟΙ εδώ και 16 χρόνια, την αισθάνεστε καθημερινά στο πετσί σας και το μαρτυρούν η φτώχεια και η δυστυχία που περνάμε καθώς και οι 7000 αυτοκτονίες συμπατριωτών μας, που δεν την άντεξαν και ΚΡΕΜΑΣΤΗΚΑΝ…

Ο… ΤΡΙΣΚΑΤΑΡΑΤΟΣ Κώστας Σημίτης δεν φταίει μόνο, που χωρίς να ρωτήσει κανέναν Έλληνα πολίτη, χωρίς να κάνει εκλογές ή δημοψήφισμα, πήρε μόνος του αυτή την τραγική για το λαό μας απόφαση και μας έμπασε στο ευρώ με αποτέλεσμα μέσα σε ένα βράδυ να ΤΡΙΠΛΑΣΙΑΣΤΟΥΝ ΟΛΕΣ οι τιμές και να τιναχθεί στον αέρα η οικονομία της χώρας, πήρε και άλλη μια ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ απόφαση… ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΝΤΑΣ τις ευθύνες τους, αποφάσισε να δραπετεύσει και επέλεξε για διάδοχό του ΕΝΑΝ ΗΛΙΘΙΟ, ΕΝΑ ΧΑΖΟΧΑΡΟΥΜΕΝΟ, τον Γιωργάκη στον οποίον παρέδωσε το… δακτυλίδι!..

ΚΑΙ τι έκαμε αυτός ο ΓΕΛΟΙΟΣ και ΑΝΕΠΡΟΚΟΠΟΣ άνθρωπος; Βγήκε ο καραγκιόζης και διαβεβαίωσε τον ελληνικό λαό ότι «Λεφτά υπάρχουν» και υποσχέθηκε να τα… μοιράσει στον κόσμο!.. Και έτσι, με ΑΠΑΤΗ, κέρδισε τις εκλογές και το πρώτο πράγμα που έκανε, ήταν να πάει στο Καστελλόριζο να στήσει πίσω του μια ελληνική σημαία και χωρίς ντροπή ο… αναθεματισμένος να μας πει, εκεί που περίμενε ο κόσμος να του μοιράσει τα λεφτά που μας έλεγε προεκλογικά ότι υπάρχουν, ότι η ΧΩΡΑ ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ και πρέπει να καλέσουμε το ΔΝΤ και την τρόικα, να μας βάλουν στα μνημόνια, κάτι πολύ χειρότερο από τον γύψο της χούντας του Παπαδόπουλου – για να σωθούμε – .

ΤΟ ΠΩΣ μας έσωσαν, το ΔΝΤ, η Τρόικα και τα μνημόνια δεν χρειάζεται να σας πούμε εμείς τίποτε. Τα ξέρετε όλοι όλα. Τα ζείτε καθημερινά και τα πληρώνετε με τις συνεχείς μειώσεις μισθών και συντάξεων που τώρα έχουν ξεπεράσει το 50%, με τη φοβερή ανεργία, τη διάλυση της αγοράς και τη ΔΥΣΤΥΧΙΑ που όλοι ζείτε και η οποία όπως μας λένε και όπως μας έχουν βάλει και υπογράψαμε θα συνεχιστεί για τα επόμενα 100 χρόνια!!!

ΤΗΝ εθνική καταστροφή που ζούμε, ο Γιωργάκης τη συμπλήρωσε, μετατρέποντας το ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΧΡΕΟΣ της χώρας σε ΔΗΜΟΣΙΟ(!!!), διασφαλίζοντας έτσι τα δάνεια των διεθνών τοκογλύφων(!!!) και γλιτώνοντας από κατάρρευση όλες τις μεγάλες Γαλλικές και Γερμανικές τράπεζες, που «έπαιζαν» και θησαύριζαν με τα τοκογλυφικά δάνεια, που φόρτωναν τη χώρα μας!

ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ απορούμε ΠΩΣ μετά από όλη αυτή την καταστροφή που ζούμε ο Σημίτης και ο Παπανδρέου, οι εμπνευστές και δημιουργοί αυτής της μεγάλης ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ κυκλοφορούν ακόμα ελεύθεροι;

ΠΡΕΠΕΙ πάντως να ομολογήσουμε ότι αυτοί οι δύο κύριοι, είναι… τυχεροί!

ΓΙΑΤΙ αν ζούσε σήμερα ο Νικόλαος Πλαστήρας, ο θρυλικός Μαύρος Καβαλάρης, θα τους είχε… κρεμάσει και τους δύο… ανάποδα!..

«Κ»