Τι βλέπει η Wood | Mikrometoxos.gr

Τι βλέπει η Wood

17.04.2015 12:20

Σε ανάλυσή της η Wood, βλέπει άρση του αδιεξόδου των συνομιλιών Ελλάδας και Ε.Ε. και δυσκολίες στη μετέπειτα χρονική περίοδο, χωρίς όμως να είναι αρνητική, γεγονός που πιστοποιείται και από το ποιες μετοχές και ποιας αγοράς απ’ αυτές που παρακολουθεί, θεωρεί ως τις καλύτερες επενδυτικές επιλογές.

Ειδικότερα, η Wood, αναφέρει ότι η Ελλάδα θα παραμείνει στο ευρώ και η οικονομία της θα βοηθηθεί από την πτώση του πετρελαίου και βλέπει ανάπτυξη 0,5% το 2015, 2% το 2016 και 3% το 2017.

Σε επίπεδο χρηματαγορών τώρα, από τις αγορές της Πολωνίας, της Ρουμανίας, της Τσεχίας και της Ελλάδας που παρακολουθεί σε μόνιμη βάση, εντάσσει στις τοπ πικ επιλογές της τις μετοχές του ΟΤΕ, του Μυτιληναίου και της Jumbo.

Όπως φαίνεται και στο απόσπασμα της ανάλυσης που δημοσιεύουμε, για τον ΟΤΕ δίνει τιμή-στόχο τα 12,40 ευρώ και διαβλέπει το μεγαλύτερο περιθώριο ανόδου (48,7%), ακολουθεί ο Μυτιληναίος με τιμή-στόχο τα 8,5 ευρώ και περιθώριο ανόδου 47,8% και η Jumbo με τιμή-στόχο τα 11,5 ευρώ και άνοδο 33,1%.

Έχει ιδιαίτερη σημασία, πάντως, να επισημανθεί ότι από τη σχετική λίστα της Wood, οι εν λόγω μετοχές έχουν το μεγαλύτερο περιθώριο ανόδου.

 

http://www.sportandbusiness.gr/markets/item/44519

*Τα όσα αναγράφονται στη στήλη είναι προιόν δημοσιογραφικής έρευνας και δεν αποτελούν προτροπή αγοράς, πώλησης ή διακράτησης μετοχών

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017