Τις καταθέσεις Πανταλάκη ερευνούν οι οικονομικοί εισαγγελείς - Mikrometoxos.gr | Mikrometoxos.gr

Τις καταθέσεις Πανταλάκη ερευνούν οι οικονομικοί εισαγγελείς

14.09.2016 09:52

Επανέρχεται το ζήτημα με τα χρήματα που έβγαλε στο εξωτερικό ο πρώην τραπεζίτης Θ. Πανταλάκης. Πριν από ένα μήνα, ο ανεξάρτητος βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος εξετάζοντας τον πρώην Πρόεδρο και Διοικητή της ΑΤΕbank δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο ότι, αποκαλύφτηκε το γεγονός πως:

«Ο πρώην επικεφαλής της ΑΤΕbank, Θεόδωρος Πανταλάκης μετέφερε 8 εκατ. ευρώ από τον προσωπικό λογαριασμό του στο εξωτερικό. Για το συμβάν αυτό αφιέρωσαν εκτενή δημοσιεύματα οι Financial Times, το CNBC αλλά και σύσσωμος ο ελληνικός τύπος, με αναφορά στο ζήτημα του πώς ο επικεφαλής μιας μεγάλης κρατικής τράπεζας, σε περίοδο χρηματοπιστωτικής και οικονομικής κρίσης, βγάζει τα λεφτά του στο εξωτερικό, ενώ η τράπεζα που διοικούσε επί των ημερών του εμφάνιζε συσσωρευμένες ζημιές και κατέρρεε».

Επίσης ο Νίκος Νικολόπουλος απευθυνόμενος στον πρώην διοικητή της ΑΤΕ του είπε: «Έχω καταθέσει όπως εσείς σήμερα εδώ μου θυμίσατε πλέον των 100 ερωτήσεων, για τα «έργα και τις ημέρες σας», ακόμα και όταν στην Κυβέρνηση ήταν η ΝΔ και όχι μόνο επί κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ. Φαίνεται λοιπόν ότι οι οικονομικοί εισαγγελείς ανοίγουν και πάλι τον φάκελο με τα χρήματα που έβγαλε στο εξωτερικό ο πρ. διοικητής της ΑΤΕ…

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017