Την εντόπισαν στην… Αλόννησο αλλά δεν τους απαντούσε στο τηλέφωνο… | Mikrometoxos.gr

Την εντόπισαν στην… Αλόννησο αλλά δεν τους απαντούσε στο τηλέφωνο…

14.08.2015 00:31
Εξω φρενών είναι ο Αλ. Τσίπρας με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου: [σχόλια, πιο κάτω…]
«Νομίζει ότι κάνει αντίσταση στο Μνημόνιο θέτοντας κωλύματα στην ψήφισή του από τη Βουλή» έλεγε ο Πρωθυπουργός την ώρα που οι γραμματείς του επιχειρούσαν να την εντοπίσουν κάπου στις Σποράδες. Τελικά την εντόπισαν στην Αλόννησο, μαζί με τον σύζυγό της Αποστόλη Μάντη, υποπλοίαρχο του Εμπορικού Ναυτικού, που επέστρεψε από τις θάλασσες του Ειρηνικού, όπου εργαζόταν στα καράβια γνωστού εφοπλιστή.
Μόνον που, όπως μου είπαν, η Ζωή δεν σήκωσε το τηλέφωνο. Εβλεπε ότι την καλούσαν από το πρωθυπουργικό γραφείο, γνώριζε τον λόγο που την καλούσαν, αλλά επέλεξε να αγνοήσει το πρωθυπουργικό κάλεσμα.
Αυτή ήταν και η αιτία που ο κ. Τσίπρας αναγκάστηκε να της στείλει τη γνωστή επιστολή με την οποία, ανάμεσα στα άλλα, την καλούσε να μη φέρει δυσκολίες στα διαδικαστικά θέματα. Αλλά και αυτή τη φορά αγνόησε τον κ. Τσίπρα κάνοντάς τον, όπως μου τον περιγράφουν οι στενοί συνεργάτες του, «έξαλλο από θυμό» και να λέει «η Ζωή εξακολουθεί να έχει τον χαβά της. Δεν καταλαβαίνει τίποτε».

 

Ο ΒΗΜΑτοδότης

 

ΣΧΟΛΙΑ

 

Μηπως | 13/08/2015 13:45
πρέπει να μας προβληματίσει όλους το σκεπτικό με το οποίο επιλέγουν οι βουλευτές όχι μόνο τον πρόεδρο της Βουλής αλλά ζητήματα κρισιμότερα απο΄αυτό? Εαν με την ίδια ευκολία απορρίπτουν την ίδια τους την επιλογή (από το 75% των βουλευτών) τόσο σύντομα, πως περιμένουμε να χειριστούν ζητήματα που θα καθορίσουν το μέλλον μας?
Evagoras
απάντηση150
“Εξω φρενών είναι ο Αλ. Τσίπρας”;;;;;;;; | 13/08/2015 13:05
Με το εαυτό του θα έπρεπε να είναι ή μάλλον όλοι εμείς θα έπρεπε είμαστε “Εξω φρενών” με τον Τσίπρα.
Δημήτρης Π.
απάντηση384
ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ | 13/08/2015 08:45
Τη Ζωή την επέλεξε ο γνωστός για τις απόλυτα “επιτυχημένες” επιλογές του, μικρός (που δεν λέει να μεγαλώσει) Αλέξης. Την ψήφισαν βέβαια (λες και δεν την ήξεραν) 250 περίπου βουλευτές οι οποίοι “εξαπατήθηκαν”; Ντροπή σε όλους τους. Βέβαια, ο Αλέξης οφείλει να λύσει το πρόβλημα, αυτός ξεφτιλίζεται από τη συμπεριφορά της Ζωής, ολόκληρος πρωθυπουργός άγεται και φέρεται από δάφορους απίθανους βουλευτές και βουλευτάκους. Σε ότι αφορά την ψήφιση του μνημονίου, η κυβέρνηση οφείλει να το ψηφίσει, η αντιπολίτευση θα μπρούσε να συνεισφέρει μόνον όσες ψήφους θα λείπουν από τις 151, ώστε τελικά, για λόγους Euro group, να ψηφιστεί δόξη και τιμή. Ούτε μία παραπάνω.
Γιώργος Γεωργιάδης
απάντηση592
Απαντήσεις  1 | Εμφάνιση όλων
Και ο ΣΥΡΙΖΑ τον χαβα του. | 13/08/2015 08:02
Κε Πρωθυπουργε Δεν ειναι μονον η Ζωη που “εξακολουθει να εχει τον χαβα της και δεν καταλαβαινει τιποτα”, ειναι ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ ο ΣΥΡΙΖΑ που εχει τον χαβα του και δεν καταλαβαινει τιποτα. Ο ΣΥΡΙΖΑ ειναι κομμα αντιπολιτευσης δεν μπορει γιατι δεν ξερει να κυβερνησει, παραδειγμα η Ζωη.Καιρος για διακοπες για ολους σας , καπου στην Αλοννησο.
Γιωργος Τσαπανος

 

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017