Την ”δάγκωσε” ο Jay-Z την Μαρίνα Αμπράμοβιτς (;) | Mikrometoxos.gr

Την ”δάγκωσε” ο Jay-Z την Μαρίνα Αμπράμοβιτς (;)

21.05.2015 16:18

Ακόμα και μια τόσο σημαντική εικαστικός όσο αυτή, έπεσε θύμα του μουσικού Jay-Z που την “εκμεταλλεύτηκε” για να γυρίσει το νέο του video clip, με αντάλλαγμα να κάνει δωρεά στο ίδρυμα της την οποία η Αμπράμοβιτς λέει πως δεν έλαβε ποτέ

Είναι η πιο δημοφιλής εικαστικός του πλανήτη, η αποκαλούμενη και ως “γιαγιά της performance”.

Ο λόγος για την Μαρίνα Αμπράμοβιτς, που έχουμε δει και πολλές φορές στην Ελλάδα, η οποία σε πρόσφατη συνέντευξη της τα έβαλε με τον Jay-Z, μετά την συνεργασία τους για το πρόσφατο video clip του ράπερ «Picasso Baby».

Η Αμπράμοβιτς δήλωσε σε συνέντευξη πως «νιώθω τελείως χρησιμοποιημένη από τον Jay Z. Συμφώνησα να συμμετέχω στο video clip του που εμπνέεται από την δουλειά μου, μόνο επειδή μου είπε πως θα έκανε μια μεγάλη δωρεά στο Ίδρυμα μου, την οποία δεν έκανε ποτέ».

Ο Jay Z σύμφωνα με πηγές ενοχλήθηκε καθότι όπως είπε χαρακτηριστικά ένας γκαλερίστας από τη Νέα Υόρκη, το πόσο δόθηκε στο Marina Abramovic Foundation και δεν ήταν διόλου ευκαταφρόνητο.

Το ίδιο το ίδρυμα έβγαλε πριν λίγες ώρες ανακοίνωση λέγοντας ένα συγνώμη και στην Αμπράμοβιτς και στον Jay-Z γιατί η δωρεά έγινε, αλλά η καλλιτέχνις δεν είχε ενημερωθεί.

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017