5.1.2015-Την έκπληξή της εξέφρασε η γυναίκα της πλαστής ταυτότητας

ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΠΛΑΣΤΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Ελένη Μελάνη: Δεν ξέρω πώς έφτασε η ταυτότητά μου στα χέρια του Ξηρού

Την έκπληξή της εξέφρασε η γυναίκα τα στοιχεία της οποίας είχε χρησιμοποιήσει ο διαβόητος -συλληφείς πλέον- τρομοκράτης, Χριστόδουλος Ξηρός για την πλαστή ταυτότητα της μυστηριώδους γυναίκας που αναζητείται από τις Αρχές.

Ελένη Μελάνη: Δεν ξέρω πώς έφτασε η ταυτότητά μου στα χέρια του Ξηρού

Η 24χρονη Ελένη Μελάνη, κάτοικος Αλιβερίου Ευβοίας, μιλώντας το πρωί στο Mega, δήλωσε άγνοια για το πώς τα στοιχεία της ταυτότητάς της έφτασαν στα χέρια του Ξηρού, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δεν έχω χάσει την ταυτότητά μου, τη χρησιμοποιώ έξι μηνες και δεν ξέρω πώς έφτασε στα χέρια του Ξηρού» και μάλιστα δήλωσε ότι την είχε εκείνη τη στιγμή μπροστά της.

Ερωτηθείσα για το αν ο τόπος γέννησης (Μαρούσι Αττικής) που αναγράφεται στην ταυτότητά της ισχύει, η ίδια δήλωσε ότι έχει γεννηθεί στο Μαρούσι.

Επανέλαβε την απορία της για το πώς περιήλθαν τα στοιχεία της στη διάθεση του τρομοκράτη, ενώ τόνισε ότι τη φωτοτυπία της έχει δώσει σε εφορία, τράπεζες, το ΙΚΑ και εταιρεία κινητής τηλεφωνίας.

Σημείωσε ακόμη ότι η Αντιτρομοκρατική επικοινώνησε μαζί της πριν κάνει τις ανακοινώσεις, ενώ κλείνοντας δήλωσε ότι θα πάει άμεσα να εκδώσει νέα.