Τηλέτυπος: Εγκρίθηκε η αμκ - Σε αναλογία 1 νέα/ 2 παλαιές προς 0,30 ευρώ - Mikrometoxos.gr | Mikrometoxos.gr

Τηλέτυπος: Εγκρίθηκε η αμκ – Σε αναλογία 1 νέα/ 2 παλαιές προς 0,30 ευρώ

27.05.2015 03:53

Τηλέτυπος: Εγκρίθηκε η αμκ
Σε αναλογία 1 νέα για κάθε 2 παλαιές προς 0,30 ευρώ ανά μετοχή

«Πράσινο φως» στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Τηλέτυπος με καταβολή μετρητών ύψους 15.118.950 ευρώ (μία νέα για κάθε δύο παλαιές μετοχές προς 0,30 ευρώ), άναψε η τακτική γενική συνέλευση της εισηγμένης.
Ο μέτοχος από την Πήγασος δήλωσε επιφύλαξη ως προς τη μερική ή ολική συμμετοχή του στην αμκ, ενώ ο μέτοχος του ΔΟΛ εξέφρασε την πρόθεση συμμετοχής με πλήρη άσκηση δικαιωμάτων στην αμκ υπό την προϋπόθεση ότι δεν θα υπάρξει κρίσιμη αλλαγή στο θεσμικό περιβάλλον. Πάντως, και οι δύο μέτοχοι θα ξεκαθαρίσουν τις τελικές τους προθέσεις πριν από την έναρξη της διαπραγμάτευσης των δικαιωμάτων της αμκ.
Μιλώντας στο σώμα των μετόχων ο κ. Α. Ανδρεούλης αιτιολόγησε την ανάγκη της αμκ αναφερόμενος στη δυσκολία τόσο αποπληρωμής παλαιών προγραμμάτων όσο και αγοράς νέων, προκειμένου το κανάλι να διατηρηθεί στις πρώτες δύο θέσεις από πλευράς μεριδίων.

 

«Αν πέσει η τηλεθέαση του καναλιού στην τρίτη θέση, τότε θα έχουμε δυσμενή επίδραση στα έσοδα και θα χρειαστεί πολλή δουλειά για να επανέλθουμε», ανέφερε ο κ. Ανδρεούλης. Ο ίδιος σημείωσε πως η αγορά από την αρχή του έτους παρουσιάζει κάμψη της τάξης του 20%, ενώ αρνητικά έχει επηρεάσει την κατάσταση ο ειδικός φόρος στη διαφήμιση 20% επί της αρχικής αξίας του τιμολογίου.

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017