Τζανακόπουλος: Εθνική υπόθεση η διαπραγμάτευση για το χρέος - Mikrometoxos.gr | Mikrometoxos.gr

Τζανακόπουλος: Εθνική υπόθεση η διαπραγμάτευση για το χρέος

09.11.2016 18:01

Σχολιάζοντας δηλώσεις στελεχών της ΝΔ, για την επίσκεψη Ομπάμα στην Ελλάδα ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος, σημείωσε ότι η αντιπολίτευση οφείλει να συνδράμει στην εθνική υπόθεση της διαπραγμάτευσης για το ελληνικό χρέος.

Και σημείωσε ότι: «Προκαλεί αποστροφή η σπουδή στελεχών της ΝΔ, όπως η κ. Μπακογιάννη και ο κ. Τσιάρας, να προεξοφλήσουν αποτυχία της επίσκεψης του Προέδρου των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα στην Αθήνα».

«Ανεξάρτητα από τις εξελίξεις στις ΗΠΑ η διαπραγμάτευση για το ελληνικό χρέος αποτελεί εθνική υπόθεση στην οποία θα όφειλε να συνδράμει η αντιπολίτευση. Αντίθετα, και την ώρα που ολόκληρη η Ευρώπη συζητά την ανάγκη βιώσιμης λύσης στο ελληνικό χρέος, η ΝΔ σπεύδει να προτάξει τις μικροκομματικές της επιδιώξεις», τόνισε.

Το κυβερνητικό στέλεχος σημείωσε ότι το γεγονός αυτό έρχεται λίγες μόνο μέρες μετά «την απαράδεκτη στάση του κ. Μητσοτάκη, ο οποίος ενώπιον ξένων επενδυτών έσπευσε να υπονομεύσει την προσπάθεια της χώρας για προσέλκυση επενδύσεων».

«Ο ελληνικός λαός παρακολουθεί και κρίνει», καταλήγει στη δήλωσή του ο στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού.

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017