Τζήμερος: Βαρουφάκη πόσο ηλίθιος είσαι… - Mikrometoxos.gr | Mikrometoxos.gr

Τζήμερος: Βαρουφάκη πόσο ηλίθιος είσαι…

09.02.2015 09:31

Μία νέα κόντρα ξέσπασε μέσω facebook, αυτή τη φορά ανάμεσα στον Γιάννη Βαρουφάκη και τον Θάνο Τζήμερο. Όλα ξεκίνησαν προ ημερών όταν εμφανίστηκε λογαριασμός στο facebook που φέρει το όνομά του υπουργού Οικονομικών και αναδημοσιεύει ρεπορτάζ για τους Anonymous με φωτογραφίες της Μέρκελ με νεοναζί και το σχόλιο «ενδιαφέρον αυτό που δημοσιεύτηκε από τους Anonymous».

Η αντίδραση ήρθε από τον Θάνο Τζήμερο, πρόεδρο της Δημιουργία Ξανά. Αναδημοσίευσε φωτογραφία του post, αποκαλώντας των υπουργό Οικονομικών… ηλίθιο.

tzim1.JPG

Ο Γιάννης Βαρουφάκης απάντησε στη συνέχεια ότι δεν διαθέτει λογαριασμό στο facebook. «Διευκρινίζω, προς αποφυγή παρεξηγήσεων, ότι δεν διαθέτω λογαριασμό στο facebook. Τυχόν λογαριασμός που εμφανίζεται σαν δικός μου δεν ανήκει σε εμένα, ούτε διαχειριστής του είναι κάποιος από τους συνεργάτες μου» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Λίγο αργότερα και μετά τη σχετική διάψευση του Υπουργού Οικονομικών ο κ. Τζήμερος επανήλθε με δήλωση στο facebook. Μιλώντας σε προσωπικό ύφος απευθύνθηκε στον κ. Βαρουφάκη επιθετικά χαρακτηρίζοντας τον «Ανίκανο ή ψεύτη».
tzim2.JPG

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017