Τεχνική εικόνα: Ισορροπίας συνέχεια…

Ισορροπίας συνέχεια

Κανένα νεότερο δεδομένο δεν προστέθηκε, καθώς η αγορά παρέμεινε σχεδόν αμετάβλητη, παρά τα όποια ενδοσυνεδριακά σκιρτήματα.

Οι τράπεζες ανεβοκατέβηκαν εντονότερα, όπως άλλωστε είναι αναμενόμενο μετά από όλες τις εξελίξεις με τις ομολογίες τους, κάτι που σε τελική ανάλυση φαντάζει θετικότατο, σε όρους χρηματοοικονομικής, καθώς μειώνει δραστικά τον δανεισμό και παράλληλα λαμβάνει (ανακεφαλαιοποίηση) νέα ρευστά.

Στον αντίποδα, βεβαίως, η τραγική εικόνα ως εταιρείες που συνεχίζουν να έχουν στα μάτια των επενδυτών, συν το γεγονός ότι μετά και την τρέχουσα συμφωνία, παραμένουν εξ ολοκλήρου στα χέρια του ΤΧΣ, καθώς προβλέπεται ρητά το ΤΧΣ να αποφασίζει για τα ΔΣ τους.

Στο ταμπλό τώρα, η εικόνα ήταν μάλλον θετική μετά και την προσπάθεια του 25άρη να σπάσει το 204 (προσωρινά απέτυχε), μαζεύτηκαν όμως αρκετές εντολές (σχετικά με την εποχή) και περιμένουμε εναγωνίως μια καλή κίνηση που θα φέρει νέα πνοή, τουλάχιστον πάνω από το 204.

Στους πρωταγωνιστές , όπως πάντα, ο ΟΤΕ ως η πλέον αξιοπρεπής εισηγμένη, μαζί με τον MΥΤΙΛ, ΟΠΑΠ, ΜΕΤΚ, ΔΕΗ, ενώ από χαμηλότερα, η ΕΥΑΠΣ είναι πάρα πολύ ενδιαφέρουσα περίπτωση πάνω από τα 3€.

Intraday position short stop 204

_______________________

Support: 197, 191, 185

Resist.: 207, 214, 220

Daily spot market position Short s/l 212

* ,