Τελικά χωρίς καν να ανοίξει ρουθούνι, τα πήρε όλα ο Ρώσος…. - Mikrometoxos.gr | Mikrometoxos.gr

Τελικά χωρίς καν να ανοίξει ρουθούνι, τα πήρε όλα ο Ρώσος….

10.08.2016 15:31

Ποιες είναι οι Μεγάλες Δυνάμεις της Εποχής μας; Οι ΗΠΑ; μάλλον όχι αν σκεφτούμε ότι ο Ερντογάν κρατά τη βάση του Ιντσιρλίκ με τα πυρηνικά μέσα, και οι Αμερικανοί δεν έχουν κάνει καμία κίνηση να την πάρουν πίσω. Το θέμα του ISIS το αφήνουμε ασχολίαστο καθώς είναι προφανής η αδυναμία τους στο θέμα αυτό.

http://www.voicenews.gr/i

Η Ε.Ε; Μάλλον όχι αν σκεφτούμε πως ο Ερντογάν τους εκβίασε με τους πρόσφυγες, τους πήρε δις, δεν έκανε τίποτα, τώρα τους ξαναεκβιάζει με το ίδιο θέμα για να πάρει τη βίζα ελευθέρας και οι Ευρωπαίοι απλά τον ‘κοιτούν’.

Η Κίνα δεν ενδιαφέρεται για τα δυσμάς θέματα, ποιος μένει λοιπόν ως πραγματικός ηγέτης και αφεντικό της περιοχής; ο Πούτιν και η νέα Ρωσική Αυτοκρατορία που έχει δημιουργήσει.

Αυτός είναι και ο λόγος που ο πονηρός ανατολίτης Ερντογάν έσπευσε στη Μόσχα και άρχισε τις ανατολίτικες ρεβεράντζες. Θέλει να έχει το κεφάλι του ήσυχο και τα νώτα του καλυμμένα.

Ωστόσο ο Πούτιν δεν είναι χαζός. Ξέρει τι θέλει ο Ερντογάν. Ό,τι και να ζητήσει ο Ερντογάν θα το πάρει, αν το πάρει, με μεγάλο κόστος. Τελικά και εδώ, χωρίς καν να ανοίξει ρουθούνι, τα πήρε όλα ο Ρώσος….

 

 

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017