Τα τελευταία λόγια της 32χρονης γυμνάστριας στην Καλαμάτα - Mikrometoxos.gr | Mikrometoxos.gr

Τα τελευταία λόγια της 32χρονης γυμνάστριας στην Καλαμάτα

15.02.2015 09:22

Τα τελευταία λόγια της 32χρονης γυμνάστριας στην Καλαμάτα


“Μπαμπά, έλα έξω γρήγορα!”: Αυτό πρόλαβε να φωνάξει η 32χρονη γυμνάστρια, πριν την πυροβολήσει στο κεφάλι το βράδυ της Παρασκευής ο 30χρονος αλλοδαπός. Επειτα, αυτός κόλλησε το όπλο στο κρόταφο και αυτοπυροβολήθηκε.

Ο τραγικός πατέρας άνοιξε την πόρτα του ισόγειου όπου μένει, κοίταξε δεξιά – αριστερά και στην αρχή δεν είδε τίποτα. Μετά αντίκρισε λίγο πιο πέρα τα δύο σώματα, το ένα κοντά στο άλλο.

Οι δυο τους όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες είχαν για κάποιο διάστημα ερωτική σχέση, αλλά η κοπέλα τον χώρισε πριν δύο μήνες. Ελάχιστοι ήταν άλλωστε αυτοί που το γνώριζαν και μεταξύ αυτών δεν ήταν ο πατέρας της.

 

Η γυμνάστρια δεν είχε αδέρφια αλλά και λίγοι φίλοι οι οποίοι το γνώριζαν δεν ήξεραν τίποτα για το αν την είχε ποτέ απειλήσει. Ο αλλοδαπός είχε απελαθεί πριν περίπου ένα χρόνο γιατί δεν είχε άδεια διαμονής. Επέστρεψε άγνωστο πότε και δούλευε ως εργάτης, ενώ ξόδευε πολύ από το χρόνο του στο γυμναστήριο.

Στον τόπο του εγκλήματος, έξω από το σπίτι της γυμνάστριας στην οδό Αβίας στην Καλαμάτα, οι αστυνομικοί της Σήμανσης βρήκαν δύο κάλυκες και το μικρό πυροβόλο όπλο.

Πηγή: eleftheriaonline.gr

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017