Τέλος ο Άγγελος από τον ΠΑΟΚ! - Mikrometoxos.gr | Mikrometoxos.gr

Τέλος ο Άγγελος από τον ΠΑΟΚ!

16.03.2015 11:33
ΜΕ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ

Εντελώς ξαφνικά, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την απομάκρυνση του Άγγελου Αναστασιάδη!

Ο έμπειρος τεχνικός, που είχε θέσει την παραίτησή του στη διάθεση της διοίκησης μετά την ήττα από τον ΟΦΗ στην Κρήτη, είχε στηριχτεί πολλάκις από τη διοίκηση, που ωστόσο τώρα αποφάσισε πως χρειάζεται μια αλλαγή.

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την απόφαση να λυθεί η συνεργασία με τον Άγγελο Αναστασιάδη και το επιτελείο του» ανέφερε η επίσημη ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, με τον πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλο της ομάδας, Ιάκωβο Αγγελίδη να εξηγεί:

«Δυστυχώς το σερί των κακών εμφανίσεων και αποτελεσμάτων διαρκεί ήδη για μεγάλο διάστημα και, παρότι εν τω μεταξύ έγινε κάθε προσπάθεια για να σταματήσει αυτή η αρνητική τροχιά, πιστεύω ότι τώρα είναι αναγκαία μια αλλαγή για να επανέλθει η ομάδα στο σωστό δρόμο και να βρεθεί στην καλύτερη δυνατή κατάσταση ώστε να διεκδικήσει την πρώτη θέση στα πλέι οφ. Ο ΠΑΟΚ οφείλει να ευχαριστήσει τον Άγγελο Αναστασιάδη για την αδιαμφισβήτητη σκληρή δουλειά του και την αφοσίωση στην ομάδα».

Όσο για τον αντικαταστάτη του; «Ο Γιώργος Γεωργιάδης θα αναλάβει ως προπονητής ως το τέλος της χρονιάς. Αισθάνομαι ότι έχει τις ικανότητες και τη γνώση για να καθοδηγήσει την ομάδα προς τους άμεσους στόχους της», ανακοίνωσε ο Αγγελίδης και κατέληξε: «Παράλληλα συνεχίζεται η αναζήτηση του κατάλληλου προσώπου για τη θέση του αθλητικού διευθυντή που θα εκπονήσει, σε συνεργασία με τη Διοίκηση,το νέο πλάνο εξέλιξης της ομάδας».

Ο Γιώργος Γεωργιάδης για τρίτη συνεχόμενη χρονιά αναλαμβάνει την ομάδα εν όψει των πλέι οφ. Την πρώτη σεζόν (στη θέση του Γιώργου Δώνη) κατέκτησε την πρωτιά στο μίνι πρωτάθλημα και πέρυσι (αντί του Χούουμπ Στέφενς) την δεύτερη. Και μένει να δούμε τι θα πετύχει φέτος…

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017