«Τέλος μέχρι κάθαρσης» το μήνυμα Βασιλειάδη για την φωτιά σε σπίτι διαιτητή | Mikrometoxos.gr

«Τέλος μέχρι κάθαρσης» το μήνυμα Βασιλειάδη για την φωτιά σε σπίτι διαιτητή

09.11.2016 16:48
Την πλήρη στήριξη του υφυπουργού Αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη, χαίρει η απόφαση της Προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής για τη διακοπή όλων των αγωνιστικών υποχρεώσεων του ελληνικού ποδοσφαίρου έως ότου διευκρινιστούν τα αίτια της πυρκαγιάς στο σπίτι του προέδρου της ΚΕΔ.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, ο υφυπουργός, Γιώργος Βασιλειάδης, ενημερώθηκε για την καταστροφή της οικίας του προέδρου της ΚΕΔ, Γεωργίου Μπίκα, στη Χαλκιδική από πυρκαγιά, καθώς και για την απόφαση της Προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής (ΠΔΕ) της ΕΠΟ για την αναστολή της διεξαγωγής όλων των εθνικών ποδοσφαιρικών πρωταθλημάτων μέχρι την ανακοίνωση του πορίσματος της έρευνας των αιτιών της πυρκαγιάς από την Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Ο κ. Βασιλειάδης ξεκαθαρίζει πως η ΠΔΕ τελεί υπό την προστασία του κράτους και στηρίζει πλήρως την απόφασή της. «Μέλημα της κυβέρνησης είναι η όσο το δυνατόν συντομότερη διαλεύκανση της υπόθεσης και η επιβολή της νομιμότητας» προστίθεται στη σχετική ανακοίνωση και επισημαίνεται πως η πολιτική ηγεσία παρακολουθεί από κοντά την όλη διαδικασία, είναι σε συνεχή επαφή με τα αρμόδια όργανα και είναι έτοιμη να παρέμβει με τον τρόπο που θα εκτιμηθεί.

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017