ΤΟ ΑΡΘΡΟ [του Φώτη Κόλλια, από τον τοίχο του στο FB]: - Mikrometoxos.gr | Mikrometoxos.gr

ΤΟ ΑΡΘΡΟ [του Φώτη Κόλλια, από τον τοίχο του στο FB]:

17.07.2015 19:46

ΤΟ ΑΡΘΡΟ [του Φώτη Κόλλια]: Δεν κατάφερα και πολλά πράγματα στη ζωή μου. Είμαι όμως ευχαριστημένος που η κόρη μου θα ξεκινήσει από ένα – δύο σκαλοπάτια ψηλότερα από εκεί που βρισκόμουν εγώ στην ηλικία της. Μου φτάνει! 

 
Γι’ αυτό και θεωρώ πως οι συνωμότες οι οποίοι επιχείρησαν τους τελευταίους μήνες να οδηγήσουν την χώρα στη διεθνή απομόνωση και στη δραχμή είναι σαν να απειλούν την κόρη μου με μαχαίρι! Και θα τους επιφυλάξω την μεταχείριση που τους πρέπει. 

Οι άνθρωποι αυτοί ετοιμάζονταν, χωρίς δεύτερη σκέψη, να στείλουν τα παιδιά μας, με μια κλωτσιά, 20 σκαλοπάτια χαμηλότερα! 
 
Τακτοποιημένοι οι ίδιοι, οι περισσότεροι κομματόσκυλα που δεν εργάστηκαν ποτέ στη ζωή τους, προωθούσαν σχέδιο καταστροφής της χώρας μόνο και μόνο για να ικανοποιήσουν τις ιδεολογικές εμμονές τους. 
 
Τις “πολλαπλές επιλογές” που έχει η Ελλάδα, όπως λέει κάθε τόσο ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, χωρίς βέβαια να τις κατονομάζει. 
 
Την “επέκταση του θεσμού των ΔΕΚΟ” που λέει ο γενικός γραμματέας “Παραγωγικής Ανασυγκρότησης” ο οποίος αθρογραφεί ανοικτά υπέρ της δραχμής, χωρίς να περιγράφει τις επιπτώσεις για τη χώρα και την κοινωνία. 

Οι μουτζαχεντίν της δραχμής δεν είναι μόνοι τους. Πίσω τους έχουν συνταχθεί συμφέροντα που ετοιμάζονται να κερδίσουν δισεκατομμύρια από τη θυσία των δικών μας παιδιών. 
 
Καταχρεωμένοι επιχειρηματίες που αναζητούν ένα γρήγορο reset για να διασωθούν και να πάρουν την εκδίκησή τους από το “σύστημα” που πήγαν να ξεγελάσουν αλλά απέτυχαν. 
 
Πραιτωριανοί του κρατικού μηχανισμού που θεωρούν ότι αυτοί θα πληρώνονται σίγουρα, σε βάρος των εκατοντάδων χιλιάδων που ήδη περιμένουν μήνες για να πάρουν το μισθό τους. 
 
Καθηγητάδες με καταθέσεις στο εξωτερικό και σίγουρες θέσεις σε διεθνή φόρουμ οι οποίοι θα παρουσίαζαν στο ακροατήριο του πλανήτη το “ελληνικό πείραμα”. 
 
Και κυρίως οι ανεπάγγελτοι της πολιτικής μας τάξης που θέλουν να εξασφαλίσουν άλλα 200 χρόνια ηγεμονίας μέσω του πολιτιστικού, εκπαιδευτικού και κοινωνικού βούρκου που φέρνει η δραχμή.

Σ’ όλους αυτούς δεν αξίζει κανένα έλεος! Προσοχή! Δεν έχουν παραδώσει τα όπλα.

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017