Ο Υπουργός Σταύρος Χαράλαμπος Κοντονής ο οποίος είναι ο υπεύθυνος του Αθλητισμού στην Ελλάδα (δυστυχώς για τον αθλητισμό) δεν έχει ακόμα απαντήσεις ποιούς εννούσε «διεφθαρμένους» στις πρόσφατες ανακοινώσεις του, μάλλον δε βρήκε χρόνο. Βρίσκει όμως πάντα χρόνο για να… συντονιστεί με τον Μελισσανίδη και να οργανώσουν και να προγραμματίσουν τα μελλούμενα. Ποιά είναι αυτά;

Μάλλον να υπαγορευτεί η στάση του Υπουργού στην συνέχεια της ιστορίας με την ΕΠΟ αλλά και τις FIFA/UEFA και προφανώς και να συντονίσουν τις ανακοινώσεις τους οι οποίες όπως ξέρετε βγαίνουν σχεδόν ταυτόχρονα και πάντα… στο ίδιο μήκος κύματος.

Στο Υπουργείο λοιπόν υπήρξε ραντεβού Κοντονή-Μελισσανίδη και ίσως είναι μια καλή ευκαιρία να μας πει ο Κοντονής ως τι τον επισκέφτηκε ο Μελισσανίδης; Ως «ασκών διοίκηση» στην ΑΕΚ; Αν ναι, ας του πεί τι εννοούσε με αυτά που είπε στον Κύρκο και ας του ρίξει κι ένα πρόστιμο. Αυτός δεν έχει αυτοαναγορευθεί σε μέγα δικαστή που μοιράζει πρόστιμα; Με την ευκαιρία του τετ α τετ ας τον ρωτήσει για τους ποινικούς που βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ στον τελικό Κυπέλλου.

Μήπως τον υποδέχτηκε σαν μικρομέτοχο του ΟΠΑΠ και θέλει «γέφυρες» για τα μελλοντικά του σχέδια; Αν ναι, ας τον ρωτήσει ο Κοντονής για τις ομάδες που τη μια μέρα βάζουν διαφήμιση ΟΠΑΠ στη φανέλα και την επόμενη παίζουν με την ΑΕΚ και χάνουν… περίπατο!

Και ας τον ρωτήσει ο μέγας Υπουργός και για τον ΟΠΑΠ και το μοναδικό παγκόσμιο ασυμβίβαστο να είναι ο πραγματικός ιδιοκτήτης μιας ομάδας ο χορηγός των ανταγωνιστών της ομάδας του! Αλλά αυτά δεν τον απασχολούν τον Κοντονή.

Ο Κοντονής είναι ικανός να έχει ελέφαντα στο δωμάτιο και να κάνει ότι δεν τον βλέπει αν είναι να εξυπηρετήσει τον φίλο του τον Μελισσανίδη. Έχει ενδιαφέρον μεγάλο λοιπόν να μας πούν οι πολύ δραστήριοι κύκλοι του Υπουργείου ποιός ήταν ο λόγος της συνάντησης και κυρίως με ποιά ιδιότητα πήγε ο Μελισσανίδης στο Υπουργείο.